![]() |
|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() Farzet ki bir oyundu Yaşadığımız uzun yıllar Ya da bir rüya, tadına hiç doyamadığımız Zamansız vedalara uyanışımızdı, her sabah Akşamlarsa saklı gizli buluşmalarımız Ne ben seninle sürüklendim uçsuz bucaksız yarınlara Ne sen beni arayıp durdun sessiz sedasız Aklına düştüğüm zamanlarda Bu kent koca bir mezar senden sonra bana Ben koca bir enkazım senden arda kalan Sonbahar soluklu bu sokaklara Her damla yağmur birer kurşun tenimi yakan Rüzğar ağıt, gece koynuna sığındığım sevgili şimdi Deniz gözlerimden akıttığım yaş bu kumsallara Farzet ki bir oyundu Yaşadığımız tüm çılgınlıklar Sen hep çocuktun büyümedin hiç bir zaman Bense çılgın bense, sanki akıldan noksan Yağmur olur gelirdin koşardım sana Islanırdım sırıl sıklam, serap'a benzerdin sonra Bir bütün olduk dönüştük etle tırnağa "Seninle girerim" diyordun " kara toprağa" Kara kışlara benzese de kaderin Kırçiçekleri kokardı tenin bahar misali Her gidişinde tepeden tırnağa bedenim sızlar Sen gelince martılar havalanır suya düşerdi yıldızlar Kırık dökük anılar dolaşırdı ayaklarında Zengi yaylası rüzgârları eserdi saçlarında Kuğuya benzerdi kutsal sulara inişin Kristale döner Travertenleri aydınlatırdı güneşin Mabedime sakladığım bir rahibeydin sen Beyaz atlar ülkesinde Kızılırmak sonsuzluğa akarken Bu aşk mutluluğa yolculuktu sınırları aşan Bu aşk umutlarımızdı yarınlara dize dize yazılan Koskoca bir hüzün denizi şimdi küçüğüm Yüreğimizdeki sevgiden bugünlere tek arda kalan Farzet ki bir oyundu Düşlerimize sakladığımız yarınlar Ne senin geleceğini çizdik bir bir avuçlarına Ne de umutlar dizdik sıra sıra parmak uçlarına Yüreğimizde baharı beklemedi kardelenler Saçların düşmedi Akdeniz'e bir dolunay vakti Koparamazdı bizi hiçbir şey ayrılık yoktu ya hani Hani sustukça anlaşırdık bazen Ayırmazdın gözlerimden kahverengi gözlerini Ahraz saatlere söylenirdi bin bir yeminler Kumsala söylenir dağlara söylenirdi Samanyolu dinlerdi bizi dalgalar dinler deniz dinlerdi Gözlerini gözlerimden Alıp gittiğin gün yıkıldı bu şehir üstüme Ellerini ellerimden alıp gittiğin gün yıkıldı Sen kendine iyi bak küçüğüm kendine iyi bak Bense sürgünüm sınırlar ötesine Sürgünüm şimdi sensizliğe... alıntı |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|