01-21-2010, 17:39 | #1 |
Kazım Kazım KİN KUSTU
Colin Kazım, Fransız 20 Minutes Gazetesi'ne verdiği tele-röportajda Türkiye, Fenerbahçe ve Türk basınına kin kustu. Fenerbahçe‘den ayrılışı tamamen bir olay olan Colin Kazım, Fransız 20 Minutes Gazetesi‘ne verdiği tele-röportajda Türkiye, Fenerbahçe ve Türk basınına kin kustu. Colin Kazım, Fransa’nın 20 Minutes gazetesine Türk basınını şikayet etti. “Mide bulantısı” Fotospor'un haberine göre, Fransa’nın 20 Minutes isimli gazetesine demeç veren Colin Kazım, Türkiye ve Fenerbahçe hakkında öfke kustu. Türk basınına ağır hakaretlerde bulunan Kazım, “Türk gazeteleri, oyuncunun sportif yönüyle değil, özel hayatıyla ilgileniyorlar, mide bulandırıcı bir durum” dedi. Hocası sormuş Gazeteye tele-röportaj veren Kazım, Toulouse Teknik Direktörü Casanova’nın kendisi hakkında çıkan haberleri sorduğunu ve ona “Türkiye’de her şey abartılıyor. Ben futbol oynamak istiyorum, futbolumla konuşulmak istiyorum” cevabını verdiğini sözlerine ekledi. Hocasının kendisine inandığını ve Toulouse’ta kendini yeniden ispat etme fırsatı bulacağını söyledi. kralspor |
|
|
|
01-21-2010, 21:42 | #2 |
vatandaşlıktan atılmalı
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|