![]() |
|
![]() |
#1 |
![]() Malzemeler
1 adet küçük boy kokulu kavun 2 su bardağı çilek 1 adet muz 1 adet elma 1 adet portakal 3 yemek kaşığı bal 1 çay bardağı patlamış pirinç gevreği Yemeğin Tarifi Küçük boy kavunu sap kısmının 2 parmak altından şapka şeklinde kesin. Kaşık yardımıyla kavunun çekirdekli kısımını çıkarın. Portakalı soyup ufak ufak doğrayın. Elma ve muzu soyup doğrayın. 1 bardak çileği ortadan kesin. Bir kabın içine bütün meyveleri koyun. 3 yemek kaşığı balı meyvelerin üstüne döküp karıştırın. Ballı meyveleri kavunun içine yerleştirin. Kalan çileklerle tabağın kenarını süsleyin. Buzdolabında 1 saat bekletip servis yapın. |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|