02-25-2009, 16:07 | #1 |
Kar Topu Pastası
Malzemeler : 1 adet kakaolu pasta keki Kreması için: 3 su b.süt 1 su b.toz şeker 2 çorba k.un 1 çorba k.nişasta 1 p.vanilya 1 çay b.hindistan cevizi İçi için: kivi muz damla çikolata Şantisi için: 1 paket toz şanti 1.5 su b.süt Hazırlanışı : Pasta için kremayı hazırlayın. Bunun için tencereye süt, toz şeker, un, nişasta, hindistan cevizi rendesi ve vanilyayı ekleyip çırparak pişirin. Krema pişip ilk sıcaklığı çıkınca üzerine çırpılmış 1 paket krem şanti, doğranmış kivi, muz ve çikolata parçaları ekleyerek karıştırın. Diğer tarafta derince büyük bir kasenin içini streç film ile kaplayın. Üzerine kakaolu hazır pasta kekini kaseye basarak kasenin şeklini almasını sağlayın. Diğer pasta kekinden de bir çember keserek onu da kasenin içine yerleştirin. Hazırlamış olduğunuz kremayı pasta kekinin içine alın. Kalan keki üzerine kapatarak kenarlardan sarkan streç filmi üzerine kapatıp her tarafını krem şanti ile kaplayın. Buzdolabında soğuduktan sonra servis yapın. afiyet olsun |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|