sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > GÜNCEL HABERLER - SİYASET > SonForum Siyaset Meydanı
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi


SonForum Siyaset Meydanı Siyasetle ilgili haber,yorum,araştırma ,siyasi tartışma bölümü,siyasi serbest kürsünüz .

 
 
Seçenekler Stil
Okunmamış 05-28-2009, 12:39   #1
Kullanıcı Adı
kelebek35
Standart Kalleş pusuya nefretle kınama

Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Hakkari'de mayın patlaması sonucu 6 askerin şehit olmasını nefretle kınadığını ifade ederek, ''fevkalade'' üzüntülü olduğunu söyledi.


TBMM Adalet Komisyonuna gelişinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gönül, şehit olan 6 askere Allah'tan rahmet diledi. Olayı nefretle kınayan Gönül, fevkalade üzüntülü olduğunu dile getirdi.
Muhalefetin, Suriye sınırındaki mayınlı arazilerin temizlenmesini öngören tasarıyı engelleme girişimlerinin hatırlatılması üzerine Gönül, ''Neler söylenmesi gerekiyorsa onu maddeler müzakere edilirken söyledim, zabıtlarda var'' dedi.
Gönül, bir gazetecinin, ''TSK'da, mayınlı arazilerin temizlenmesiyle ilgili tasarıdaki görüşlerden farklı bir rapor olduğu iddialarına ilişkin değerlendirmenizi alabilir miyiz?'' sözlerine, ''Görüşlerimi Mecliste söyledim. Oradan alabilirsiniz. Zabıtlarda hepsi var'' diye karşılık verdi.





AA
kelebek35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Yeni Mesaj yazma yetkiniz aktif değil dir.
Mesajlara Cevap verme yetkiniz aktif değil dir.
Eklenti ekleme yetkiniz aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz aktif değil dir.

Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı


Saat: 03:31


lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Forum SEO by Zoints
SonForum.org 2007-2025

2007-2025 © SonForum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " İletişim " kısmından bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı