01-16-2008, 13:56 | #1 |
Kadınlar neden aldatır?
Bir kadın neden eşini ya da partnerini aldatır ? İşte birbirinden ilginç sebepler...
Aldatma düşüncesi bile tüylerimizi diken diken ederken bunun eyleme dönüşmesi kimi zaman kaçınılmaz oluyor. Eşinden / sevgilisinden ilgi görmeyen kadının gözleri dışarıda gezmeye başlıyor ve aradığı sevgiyi / ilgiyi yakaladığı anda kendini kaybedebiliyor. İşte kadınların aldatma sebepleri: • Aslında beni hiç sevmemiş... • Meğer beni aldatıyormuş! • Son zamanlarda bana kötü davranıyordu. • En yakın kız arkadaşıma kur yaparken yakaladım. • Bana, göğüslerimin küçük olduğunu söylüyordu. • Bir gün olsun bana "Seni seviyorum" demedi, intikamımı böylece aldım. • Her akşam, "Çok işim var, geç gelebilirim" teranelerini dinlemekten bıkmıştım. • Hayatımda ilk kez saçımın rengini değiştirdim ve fark etmedi bile... • Benimle ilgilenmiyordu, şimdi belki ilgisini çekerim. • Sevişmeden önce bana iltifatlar yağdırıyor, seviştikten sonra ise beni aşağılıyordu. Bunu çoktan hak etmişti. • Gereksiz kıskançlık triplerine dayanamıyordum. "Sağa bakma, sola bakma, o kimdi, yoksa eski sevgilin mi..." İşte, şimdi yeni bir sevgilim var... • Karşılaştırma yapabilme imkanım olsun istedim. Oldu... • Benim evimde, benim odamda, benim yatağımda bir başkasıyla yakaladım ve adam bana hala, "Hayatım inan, seni çok seviyorum" diyor. • Uzun zamandır ondan şüpheleniyordum, gerçeği öğrenmeden zeytinyağı gibi üste çıkayım istedim. • Kendime olan güvenimi yenilemek istedim, birden fazla erkek tarafından arzulanmak hiç de fena sayılmaz. • İkide bir, "Çok şişmanladın" diyerek gerçekleri hatırlatıyordu. Oysa beni böyle de beğenenler var. Bunu ona kanıtladım! • Tipik Türk erkeği triplerinden onca yontmama rağmen kurtulamamıştı, belki şimdi kurtulur! • Bana acı çektirmekten zevk alıyordu, o da acı çeksin istedim. • İşini bana tercih ediyordu. • Annesinin eteğinden kopamadı, ben de... • Her şeyiyle o kadar mükemmeldi ki... Çok yakışıklı, çok başarılı ve çok zengin... Bu kadarına dayanamadım! • Meğer sevişmelerimizden zevk almıyormuş. Ve bunu bana bugüne kadar bir kere olsun belli etmedi! • Arabasına benden daha çok önem veriyordu. Böyle bir derse ihtiyacı vardı. • Onunla mutsuzum, bencilin tekiydi! |
|
|
|
01-16-2008, 13:59 | #2 |
o.. p..luğun bahanesimi olurmuş, şu söylenenlere bakın !
|
|
01-16-2008, 16:47 | #3 |
bana göre çok yanlış karşımdaki aldatsa bile bu konuda misilleme yapmam ki normalde kısasa kısastır bende ama bu konu ahlaki bir mevzu....
|
|
01-16-2008, 23:44 | #4 |
bunlar neden değil bahane bence ee minareyi alan kılıfını hazırlar
|
|
01-17-2008, 00:44 | #5 |
kalpsize katılıyorum
|
|
01-17-2008, 00:51 | #6 |
evlilikde karşılıklı güven çok önemlidir..çirkin şeyler bunlar tabiki..
|
|
01-17-2008, 01:01 | #7 |
sadece evlilik mi canım bütün ilişkilerde çok önemli bişey....
|
|
01-17-2008, 01:03 | #8 |
tabikide ama evlilikde daha dikkat ister..
|
|
02-05-2008, 17:43 | #9 |
İşini bana tercih ediyordu.
Bunun için sevgilimden ayrıldım (aldatmadım!o kadar aciz değilim) mümkünse ilgi,sevgi ve en önemlisi saygııı olursa kimse aldatmas.. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|