sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > İNTERNET KAFECİLER FORUM > Web - Webmaster > Site Tanıtımları
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi


Site Tanıtımları Sitelerinizi bu başlık altında tanıtabilirsiniz..


Yeni Konu aç  Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 07-13-2024, 00:16   #1
Kullanıcı Adı
llcilginll
Standart İzmir iPhone Servisi

İzmir iPhone Servisi

İzmir iPhone servisi çarpma veya düşme durumunda bozulan telefonlarınızın tamiri için destek sağlıyor. iPhone 11 panelinin değişimi, LCD ekran değişimi, dokunmatik panel değişimi sağlayarak telefonunuzu onarıyoruz. Hayatımızın en önemli parçası haline gelen telefonlar ne kadar sağlam olursa olsun koruyucu kılıf ve kırılmaz cam kullanılırsa kullanılsın, dışarıdan gelen etkilere karşı hassastır. Yere düşme, duvara çarpma veya üzerine basma gibi durumlarda telefon ekranı hasar görebilir. Her türlü zararda ve arızada, teknik servisimiz mesleki yeterliliğe sahip ve tecrübeli ekibimizle hizmet veriyor.

Dokunmatik telefonların en altında bulunan LCD panel, dokunmatik ekran ve dış ekrandan oluşan telefonlarda en çok karşılaşılan sorunlar ekran kaynaklı sorunlardır. Ön camın kırılması telefonun çalışmasına engel olmamakla birlikte görüntü bozukluğuna sebep olur. Dokunmatik panelin bozulması ise sistematik işlevlerin yerine getirilmemesine sebep olur. LCD panel arızalanması sonucunda ise ekranda sarı veya mavi renkli çizgiler oluşur.

İzmir iPhone Servisi Hizmet Alanları

Uzman teknik ekibimizle verdiğimiz hızlı ve güvenilir hizmet sunan servis, orijinal ve kaliteli parçalar kullanarak cihaz performansını arttırıyor ve ömrünü uzatıyor. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışarak verdiğimiz hizmetler arasında;
• Ekran değişimi,
• Ekran testi ve kontrolü,
• Dokunmatik sorunları,
• Garanti imkanları.
Kırılmış, çatlamış veya bozulmuş ekranlarınız için profesyonel değişim hizmeti sunuyor ve dokunmatik hassasiyetini kaybetmiş cihazların sorunlarını tamir ediyoruz. Değişim sonrasında ekran performansını test ediyor ve kullanıcılara sorunsuz bir kullanım sağlıyoruz. Aynı zamanda yaptığımız işlemler için garanti imkânı da sunuyoruz.

İPad için de dokunmatik panellerde ön cam değişimi desteği sunuyoruz. 2 saat içerisinde çözdüğümüz ekran değişimi sorununuzu ön camı kasadan ısıtılarak sökerek gerçekleştiriyoruz. Teknik yeterlilik ve uzmanlık gerektiren değişim işlemlerinde ön camın kırılması durumunda iPad kasasının köşelerinden bazıları ezilir. Ezilmelerden dolayı iPad camı kasaya yerleştirilirken zorlanılabilir.

İzmir İPhone Servisi Parça Değişimi

iPhone şarj soketinin değişimi için de teknik servisimiz hizmet sağlıyor. iPhone telefonlarında şarj soketleri kulaklık soketi ve mikrofon ile bitişiktir. Telefonunun şarj olmaması, bilgisayarı görmemesi veya mikrofonunun çalışmaması durumlarında şarj soketlerinizi orijinalleriyle değiştiriyoruz. Orijinal olmayan adaptörlerin kullanımı, araç üzerinden telefonu şarj etmek, sıvı temasının meydana gelmesi, tozlanması veya orijinal olmayan USB kablo ile şarj emek gibi sebeplerle telefonun şarj soketi bozulabilir. Şarj soketinin değiştirilmesi için yeterli teknik deneyime ve donanıma sahip olunması gerekir. Teknik servis hizmetimiz sayesinde ortalama 40 dakika içerisinde şarj soketlerinizi değiştiriyoruz.
Telefonunu kulaklık soketinin değişimi de yine iPhone servis İzmir şubesi tarafından gerçekleştiriliyor. Kulaklık soketinin değiştirilebilmesi için şarj soketinin de komple sökülmesi gerekir. Kulaklık soketi arızalarının sebepleri de sıvı teması, tozlanma veya sert darbelerdir.

İPhone telefonlarda bulunan home tuşu yani ekran tuşunun da bozulması muhtemeldir. Bu durumda da ana ekran tuşunun değiştirilmesi gerekir. Bu tuş bozulmadan önce sert basarak çalıştırılır. Sert basma sonucunda telefonda farklı sorunlar da meydana gelebilir. Sıvı temas etmesi veya tozlanma gibi durumlardan dolayı ana ekran düğmesinin altında bulunan devre kablosu üzerindeki anahtar arızalanabilir. Bu sorun kablo değişimi ile düzeltilebilir.

İzmir iphone tamiri yaptığımız teknik servisimiz ile kırık LCD ekranı, kırık ön cam, kırık dokunmatik panel gibi parçaları orijinalleriyle değiştiriyoruz. Zarar görmüş olan telefonların tamiri, değişen teknoloji kullanılarak yedek parça teminiyle mümkün oluyor. Teknik servisimiz kısa sürede onarım işlemlerini gerçekleştiriyor. Cihazların hassas olması sebebiyle bu arızaların giderilmesi alanında uzman kişilerce yapılmalıdır. İPhone cihazlarınızın kullanım süresi dolmuş veya arızalanmış bataryaları da yine teknik servisimizce değiştiriliyor. Yanlış kullanımdan kaynaklanan batarya arızaları, orijinal ve kaliteli yedek parçalar ile çözülüyor.
llcilginll isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

Okunmamış 07-15-2024, 16:52   #2
Kullanıcı Adı
cookiemonster5
Standart

teşekkürler
cookiemonster5 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Yeni Mesaj yazma yetkiniz aktif değil dir.
Mesajlara Cevap verme yetkiniz aktif değil dir.
Eklenti ekleme yetkiniz aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz aktif değil dir.

Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı


Saat: 09:19


lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Forum SEO by Zoints
SonForum.org 2007-2023

2007-2023 © SonForum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " İletişim " kısmından bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



webmaster blog boşanma avukatı istanbul
Snus Satın al çarşamba pasta çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım düşmeyen takipçi satın al