06-11-2008, 14:06 | #1 |
Ispanaklı Et
Malzemeler
2 adet bonfile 3 su bardağı kıyılmış ıspanak 2 yemek kaşığı rendelenmiş kaşar 1 yemek kaşığı un 1 tatlı kaşığı margarin 1 çay bardağı süt 1 yemek kaşığı mısır nişastası Karabiber Tuz Kızartmak için: 3 yemek kaşığı sıvıyağ Yemeğin Tarifi Ispanakları ayıklayıp yıkayın. Blenderda ezip bekletin. Tencerede margarini eritin, un ilave edip pembeleşene kadar kavurun. İçine ıspanağı, kaşarı, süt ve tuzu ilave edip karıştırarak ıspanak püresini hazırlayın. Bonfileleri uzunlamasına ince ince kesin. Etleri mısır ununa bulayıp sıvıyağda çift taraflı kızartın. Ispanak püresinin üstüne koyup servis yapın. |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|