'İnsan hakları, içişlerimize karışmak için Batı'nın bahanesi'
Rusya Başbakanı Putin, 'İnsan hakları, içişlerimize karışmak için Batı'nın bahanesi' dedi.
Rusya'nın eski Devlet Başkanı, yeni Başbakanı Vladimir Putin, Paris ziyareti sırasında, Batı medyasının klasik sorularıyla sıkıştırlmaya çalışıldı. Rusya'da insan hakları ihlallerinin sürdüğü, bunu engellemek için fazla bir şey yapılmadığı, azınlıklara baskı uygulandığını söyleyen gazetecilere Putin de, karşısındakileri şoke eden bir cevap verdi.
Rusya Başbakanı "Rusya'da insan haklarının olmadığına dair korkular son derece abartılı. Bana göre, bu konu, Rusya'nın bazı hedeflere ulaşmasını engellemek, içişlerine kolayca karışabilmek için bir baskı unsuru olarak kullanılmak isteniyor. Batı'nın bir bahanesi" dedi.
Putin, tüm yurtdışı gezilerinde olduğu gibi, Paris ziyareti sırasında da Rus göçmenlerle buluştu ve onlara "Ülkeniz, sizin moral desteğine ihtiyacı var, bunu sakın unutmayın" dedi.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü
sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " İletişim " kısmından bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.