|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
Seçenekler | Stil |
12-08-2009, 13:18 | #1 |
İçimde Ölme...
Hangi kış akşamında...
Böyle buz kesti yüreğin Hangi otobüs durağındaydı Sevdamı unuttuğun boş bank Döndüp alamadın mı ... Paha biçemediğin aşkımızı Ya da döndünde en hızlı Yürek atışlarıyla... Bulamadın mı bizi bıraktığın gibi Ne oldu sana... Niye bu kadar değiştin O masum bakışlarını Hangi yabancı gözlerde kirlettin Ve ne oldu gülüşüne... Güneşimi hangi geceye terkettin Ah benim çocuk yüreklim Sen ne zaman büyüdün bu kadar Hani gözlerinden içini okuduğum Riyayla bakmayı kimden öğrendin Oysa ben en çok masumiyetini O çocuk kalmış yanını sevmiştim Sıcacık gülüşünü...bakışlarını İçi dışı bir oluşunu sevmiştim Baktığım da yüzüne gözlerini kaçımanı Üzülünce salya sümük ağlamanı belki Öfkelenince çekip gidişini... Riyasızlığını , hesapsızlığını sevdim en çok Ben mi yanıldım yoksa...kimbilir Böylesi temiz kalınamazdı belki Bu her yanı kirlenmiş dünyada Ya da hep bir maskeydi yüzündeki Olsun ben talibim bu yenilgiye Ne olur sen olduğun gibi kal bende Gülüşünden güneşler utansın Gözlerin aşkın rengi olsun yine Ben öleyim de görmeyeyim Senin gerçek yüzünü İçimde ölme sevdiğim Öldürme aşkı içimde... alıntı |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|