|
Aşk, Sevgi ve Evlilik Aşk, Sevgi ve Evlilik ile ilgili herşey . |
Seçenekler | Stil |
02-26-2009, 13:45 | #1 |
Haydi şimdi tam zamanı… şimdi gidelim…
Haydi şimdi tam zamanı… şimdi gidelim…
bırakalım ardımızda, düşlerimiz ağlasın bırakalım ardımızda, düşlerimiz çürüsün kaldırsın birileri leş kokan duyguları… haydi şimdi gidelim… sen bana bakma yaşamın karasıyım… bütün acılar doluşurda yüreğime sevdamın yarasıyım ölümün yarısıyım… şimdi karanlığa gömülecek yine zaman kimseler görmeyecek... kıyıda, bir martı düşecek neden öldüğü bilinmeyecek… sanki bende düşeceğim, martılarla tek tek düşlere sanki ben çıldıracağım düşlerde, savrulurak zamana… işte zaman yine yenik düştü acılara biz olduk tarumar biz kaldık kanı-revanda… yok…yok…öyle değil ardımdan konuşma seni sevmeler değil…seni sevmemelerdir beni çağıran… yoksa böyle ağlar mıydım yok…yok…artık ağlamakta kar etmez yalnızlığa inat çıldırmalıyım… hava buz gibi…üşüdüm… seni yaktım, ateşinde ısındım… bir gölge belirdi kendi gölgemi öldürdü kimse görmedi …yalnızca ben gördüm… kendi ellerimle gömüp gölgemi…ağladım yalanım yok acı çektim lime lime edildi vucudum…ağladım... Artık kalmam yada gitmem bir şey ifade etmiyor çünkü, çoktan yoğruldum hiçsizlikle…hiçe sayıldım… anladın mı şimdi beni neden bu kadar düşünceliyim neden böylesine hüzünlere vurgunum neden kardeş olarak kendime gülü seçtim… kırmızı…kan…gül işte bunlar yürek tutkunlarım… hadi kopar ve kanat kırmızı… hadi kopar ve parçala… kırmızı… rüzgara bırak her şeyi…her şey dediğimiz koca yalanı… haaa.. yalan dedim de sanma gidince dinecek bu acılar daha da katmer olacak her şey… her şey ortada kalacak… küçük bir çocuk gibi yitip gidecek anne düşlerinden sonsuz zamana… dedim ya sevdamın yarasıyım yaşamın karasıyım ölümün yarısıyım... ...haydi şimdi gidelim… |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|