![]() |
|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() ![]() Akşamüstü yağmurları yağıyor... Kurşuni ![]() ![]() Karanlık basacak az sonra... Yine hüzün ![]() ![]() Yine keder olacak bende... Yokluğunun acısı çökecek yüreğime... Yokluğuna alışmaya çalıştığım Kimbilir kaçıncı gün? Yokluğunu kabullenmek Çok ağır geliyor sevdiğim... Anlamak ve alışmaksa imkansız... Kor ateşler içinde yangınlardayım... Yüreğimin içinde karıncalar yürüyor... Gece demini almış. Uykuya kafa tutan gözlerim sensiz... GİTTİN! Önce gözlerim öksüz kaldı yokluğunda... Yokluğun ![]() Damarlarımda dalaşan sensizliğin acısı... O acıyı uyutsun diye sığındığım ![]() Ama seni orada da Hep ama hep kaybettiğim soğuk rüyalarımdı... Yalnızlığımla sen diye her gece Koynuna girdiğim zamansız ölmelerimle Gözlerinden mavi akan Nehirlerde boğulmaktı yokluğun... Yokluğun ![]() Gözlerinde unuttuğum dalgın gözlerim ![]() Yokluğun ![]() ![]() Bu hayattan kopuk ruhumdu senin yokluğun... Oysa seni sevmek ![]() Soğuk yalnızlığımdan sıyrılıp Nefes almak için geceleri tek başıma Bu koca kentin karanlık sokaklarında Yabancı yüzlerde senin yüzünü aramaktı... Seni sevmek ![]() Seni her gün özlemek ![]() Her şeye direnmekti sevgili... Gittin ![]() Gittin! Beni ay ışığının vurmadığı bu kentte ![]() Sensizliğimle ![]() ![]() Bu hayata hep yabancı ruhumla ![]() Soluksuz ![]() ![]() Sensiz bırakarak gittin... Bu kentin bilmediğim sokaklarında Dolaştım kendimi kanatarak... Sensizlik sürgünlerimle topladım Lime lime düşlerimi... Ve isyanlarımın çığlığı Bu kimsesiz ömrüme saplandı hep Senin yüreğine değil ![]() Gittin ![]() Git! Bedeli ebedi sensizlik olsa da DÖN demeyeceğim... BENİ BENSİZLİĞE ![]() HADİ ŞİMDİ SEN YAN ![]() alıntı |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|