|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
Seçenekler | Stil |
04-02-2009, 20:12 | #1 |
Gitme Demeyeceğim.Ama DUR! Okurken Ağladım!Bir kez oku...
Artık Gitme demiyeceğim, zaten İyice Hazırsın bu sefer, Herşeyi yanında götür! Anılarımızı umutlarımızı Sevgimide Al Belki Lazım Olur... Tek kelime etmesem diyorum. Ama Etmeliyim... Sana bilmediğin bir şeyden bahsetmeliyim Kendimdenn! Evet onca zaman tanıdığını zannettiğin benden. Hırçın yanımı gördün daha çok Oysa öyle uysal bir çocukmuşum ki; Neydi neydi beni zaman zaman hoyrat yapan Sanırım Düşünmedin... Birini ayrı tutsamda renklerin hepsini sevdim. Mevsimleri de... Aslında çok şey var sevdiğim, Kavgalar ve savaşlar dışında Biride niye olursa olsun vedalaşma anları... İsterdimki uyumlu halde yaşasaydın daima Ama bana hep vurgun saatlerinde geldin ya da sen vurdun!.. Uzaklara bakardım uysal çocukluğumda İçimde dolmayan derin boşluğumda denizden gelecek bir gemi bekledim durdum sonra yıldızlara baktım yıllarca ve sen sandığım bir yıldıza Kadınlar erkekler çocuklar şehirler tanıdım çoğunu da sevdim; Aşklarımda oldu Hemde uğruna ölebileceğim aşklar! Ama En Çok seni Sevdim! Ve Şimdi gidiyosun Evet Git! İçimdeki melek sana dua edecek Sanırım kahrolmayacağım bu veda sahnesine Senin Baban Öldümü? Bu gidiş, bu gidiş ölümden beter olamaz!!! Hangisi doğru bilmiyorum. Seni uğurlayıp öylece kalmakmı, Yoksa benim uyumamı bekleyip gitmen, benimde sensiz sabaha uyanmam mı? Bence şimdi git Hayır gitme! Yani Gitte, önce üstümü ört, Ben uzanayım şöyle ışığı kapat git. Hayır hayır! Gitme! Yani Gitte de, Işığı yak git, Ben karanlıktan korkuyorum da... Hem sensizlik hem karanlık bu kadarı fazla Üstümü de örtme bu şefkatte fazla Işıkların hepsi açık olsun İçim burkuluyor Sen nasıl gidersen git!... Dur! Burayı iyi dinle, Bir kez daha söylüyorum Ve son kez, Seni seviyorum Sen giderken ben içimden haykıracağım Kusursuz bir aşktı bu diye Kusursuz bir aşktı sana büyüttüğüm! Sen ne yaşadın, Bilmiyorum... alınıt |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|