sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > SPOR > Beşiktaş
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi


Beşiktaş Kartallarla alakalı tüm haber ve yorumlar burada.

Yeni Konu aç  Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 04-13-2010, 13:02   #1
Kullanıcı Adı
Melancholy
Arrow Gezer ; Penaltıymış göremedim





Beşiktaşlılar'ı ayağa kaldıran o pozisyonu yakın çevresine anlatan Gezer 'TV'den izlediğimde elle oynama gördüm. Penaltıymış' dedi.

Kahramanmaraş bölgesi hakemi olan ve aynı zamanda polislik yapan Bünyamin Gezer zaman zaman eleştirilse de Türkiye’nin güven duyulan hakemlerinden. Beşiktaş- Trabzonspor maçında da mükemmele yakın bir yönetim gösterdi, ancak uzatma dakikalarında Egemen’in topa elle dokunmasını görmeyerek bir çuval inciri berbat etti.

Ardından da ortalık fena karıştı. Teknik direktör Mustafa Denizli bile belki de ilk kez saha içine daldı, isyan etti. Sezon başından bu yana hakemler hakkında hiçbir çıkış yapmayan Beşiktaş’tan, şampiyonluk yolunda çok önemli iki puanın kaybedilmesi üzerine art arda çok sert açıklamalar gelmeye başladı. Beşiktaş’ın büyük tepkisine neden olan penaltı kamuoyunda da farklı görüşlere neden oldu.

Penaltı İtirafı
Olayın kahramanlarından Egemen “Top elime değmedi” derken, takım arkadaşı Selçuk ise Egemen’in kendisine “Top elime çarptı ama mesafe yakındı. Penaltı değil“ ifadesini kullandığını söyledi. Yorumcular ikiye bölündü. Kimine göre penaltıydı kimine göre değil. Bugüne kadar herkes konuştu, suskun kalan tek isim hakem Bünyamin Gezer’di. Gezer bir açıklama yapmadı ama MHK’nin ve hakem camiasının önde gelen isimlerine ‘penaltı’ itirafında bulundu. Gezer dürüstçe bu itirafı yapıyordu ama saha içinde pozisyonu görememiş, süzememişti.

Bünyamin Gezer, yakın çevresine penaltı anı hakkında aynen şunları söyledi: “Ben oyun içinde pozisyonu penaltı olarak görmedim. Elle oynama sezmedim. Ama televizyondan izlediğim zaman penaltı olduğunu gördüm. Egemen elle oynuyor. Yardımcım da görmedi. Göz göze geldiğimizde bana ‘oynat’ işareti verdi.”

Babamdan bile özür dilemem
Gezer, Mustafa Denizli’den penaltı pozisyonu için özür dilediği yönündeki iddialara da açıklık getirdi: Bunca yılllık hakemim kimseden ne özür diledim, ne de afedersin dedim!

Verilmeyen penaltı haftaya damgasını vururken, polemiklere neden olan bir konu da maçtan sonra Mustafa Denizli ile Bünyamin Gezer arasında ne tür bir dialoğun geçtiğiydi. Polemikleri başlatan da Denizli’nin maç bitimi Lig TV ‘de kullandığı “Pozisyon penaltı.

spekülasyonlara nokta koydu
Görüşümü hakemlere de ilettim. Onların söyledikleri de bana yetti. Bunu burada açıklamama gerek yok” ifadeleriydi. Mustafa Hoca’nın bu sözleri, Bünyamin Gezer’in, Denizli’den özür dilediği şeklinde yorumlandı. Peki özür dileme var mıydı, yok muydu? Denizli ile aralarında centilmence bir konuşma geçtiğini belirten Gezer, bu konuda da net konuştu, spekülasyonlara nokta koydu:
Özür dilemem
“Görüyorum ki basında Mustafa Denizli’den özür dilediğim şeklinde haberler, yorumlar çıkıyor. Hem de benim ağzımdan. Ben yönettiğim maçlardan sonra babam bana hesap sorsa saha içindeki kararlarım ile ilgili olarak ondan bile özür dilemem. Bunca yıllık hakemim hiçbir maçın ardından kararlarım ile ilgili olarak ne bir başkan, ne bir yönetici, ne bir teknik adam, ne de bir futbolcudan özür diledim. Kimseye afedersin demedim.”

İşte o diyalog

DENİZLİ: Geçmiş olsun hocam.
GEZER: Teşekkürler.
DENİZLİ: Hocam penaltıyı görmedin, pozisyon penaltıydı.
GEZER: Ben gördüğümü ve inandığımı değerlendirdim. Bunun dışında bir düşüncem olamaz.
DENİZLİ: Mükemmel maç yönettiniz ama penaltıydı hocam. Yardımcı hakeminiz de mi görmedi?
GEZER: Hocam siz benim çok sevdiğim, saydığım, değerli bir teknik adamsınız. Görüşünüze de saygı duyarım. Penaltı diyorsanız ona da saygı duyarım. Ancak ben doğru gördüğümü değerlendirdim. Şimdi de aynı görüşü savunuyorum.



ensonhaber
Melancholy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

Cevapla


Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
 

Yetkileriniz
Yeni Mesaj yazma yetkiniz aktif değil dir.
Mesajlara Cevap verme yetkiniz aktif değil dir.
Eklenti ekleme yetkiniz aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz aktif değil dir.

Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı


Saat: 01:57


lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Forum SEO by Zoints
SonForum.org 2007-2025

2007-2025 © SonForum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " İletişim " kısmından bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı