sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > SPOR > Anadolu Takımları
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi

Anadolu Takımları Anadolu takımlarımız ile ilgili haber,yorum ve resimler burada.

Yeni Konu aç  Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 10-17-2010, 23:42   #1
Kullanıcı Adı
Melancholy
Standart Gençlerbirliği Doll ile yolları ayırdı!

Ligde Medical Park Antalyaspor karşısında alınan 3-2'lik mağlubiyet sonrasında, Gençlerbirliği yönetim kurulu, Alman teknik adamla yolları ayırma kararı aldı..

Alınan bilgiye göre, Spor Toto Süper Lig'de bugün Medical Park Antalyaspor karşısında alınan 3-2'lik mağlubiyet sonrasında, yönetim kurulu, Alman teknik adamla bir görüşme yaptı. Görüşmede yönetim kurulu, Doll'e kendisiyle çalışmak istemediklerini ve yarın menajerini Ankara'ya beklediklerini ifade etti.

Bu gelişmenin ardından teknik direktör arayışlarına başlayan başkent ekibinde, Giray Bulak, Rıza Çalımbay gibi isimlerin gündeme geldiği öğrenildi. Alınan bilgilere göre, yeni teknik direktör gelene kadar, takımı yardımcı antrenör Serdar Dayat maçlara hazırlayacak.

Öte yandan, kulüp yönetiminin bir bölümünün yardımcı antrenör Serdar Dayat'ın göreve getirilmesine sıcak baktığı öğrenildi.

Ajansspor
Melancholy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

Okunmamış 10-18-2010, 23:27   #2
Kullanıcı Adı
Melancholy

Gençlerbirliği'nde Doll belirsizliği

Gençlerbirliği Kulübü Yönetim Kurulu toplantısı sona ererken, kulüp başkanı İlhan Cavcav, teknik direktör Thomas Doll'un görevinin başında olduğunu söyledi.

Yönetim kurulu toplantısının ardından basın mensuplarına açıklama yapan Cavcav, üyelerle görüş birliği içinde olduklarını belirterek, ''Tüm yönetim kurulu olarak teknik direktörümüzün işine son verilmediği ve görevinin başında olduğu konusunda hemfikiriz. Ben bu sabah Doll'e de bunu ifade ettim. Galatasaray ile aynı kulvarda birleştik. Aynı durumdayız'' dedi.

Medical Park Antalyaspor maçı sonrasındaki gelişmelerden Doll'un rahatsız olduğunu anlatan başkan Cavcav, ''Thomas Doll bana basında çıkan haberlerden sonra görev yapamayacağını ve bir kariyeri olduğunu söyledi. Biz kendisine işine son vermediğimizi ifade ettik. Çarşamba günü Doll'un menajeri gelecek ve durum o zaman netleşecek. Üyelere bunu arz ettim. Hiçbir teknik direktörle görüşmemiz olmadı ama beni arayanlar oldu. Doll bizim teknik direktörümüz'' diye konuştu.

ALPARSLAN'A PARA CEZASI
İlhan Cavcav, Medical Park Antalyaspor maçında kırmızı kart görerek oyun dışında kalan Alparslan Erdem'e asgari 10 bin avro para cezası vereceklerini, ayrıca Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilen Orhan Şam hakkında da kuruldan çıkacak karar sonrasında bir ceza belirleyeceklerini söyledi.

tumspor
Okunmamış 10-21-2010, 00:40   #3
Kullanıcı Adı
Melancholy

Doll ile yollar ayrıldı..

Gençlerbirliği'nde teknik direktör Thomas Doll'un durumu netlik kazandı.. Başkent ekibi Alman hoca ile yollarını ayırdığını açıkladı..

Ankara'ya gelmesi beklenen, ancak son anda kararından vazgeçen Doll'ün menajeri Wolfgang Vöge ile telefonda tazminat konusu görüşüldü. Yaklaşık 3-4 saat süren görüşme sonrasında Vöge, Doll'e ödenmesi gereken 500 bin avroluk tazminatta indirime gitti. Bunun üzerine Doll'ün sözleşmesi feshedildi. Doll'e ne kadar tazminat ödeneceği ise açıklanmadı.

Öte yandan Doll'ün yardımcısı Ralf Zumdick'in sözleşmesi ise henüz feshedilemedi. Zumdick'in sözleşmesinde 140 bin avroluk tazminat maddesi yer aldığı, ancak Başkan İlhan Cavcav'ın bu parayı ödemeye sıcak bakmadığı öğrenildi.

Konuyla ilgili yarın saat 11.00'de Doll'ün de katılacağı basın toplantısı düzenlenecek.

Ajansspor

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)