![]() |
![]() |
#1 |
![]() Gelin Fasulyesi ![]() 1 Yemek Tabağı Dolusu Kurutulmuş Taze Fasulye 2 Çorba Kaşığı Margarin 2 Adet Soğan 200 gr Kuşbaşı Kuzu Eti 2 Adet Patates 1/2 Çay Bardağı Pirinç 1 Çorba Kaşığı Salça Tuz Yapilisi Kurutulmuş taze fasulyeleri akşamdan suda bekletin. Tencereye 2 çorba kaşığı margarini alın. Kızdıktan sonra yemeklik doğradığınız soğanı ilave edin. Pembeleşmeye başladığında kuşbaşı iriliğinde doğranmış kuzu etini ilave edin. Eti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|