|
Galatasaray Aslanlarla alakalı tüm haber ve yorumlar burada. |
|
Seçenekler | Stil |
|
06-02-2008, 15:55 | #1 |
Galatasaray'a gel Aurelio
Bir transfer haberini televizyonların ana haber bültenleri veriyorsa; merak eden milyonlarca kişi heyecanla...
Alaatin Metin-Akşam Galatasaray'a gel Aurelio Bir transfer haberini televizyonların ana haber bültenleri veriyorsa; merak eden milyonlarca kişi heyecanla bir saat içinde internet sitelerine girip, tıklama rekoru kırıyorsa, gazeteler o transfer haberini birinci sayfalarından okuyucularına duyuruyorsa; ve o gün ülkede her şey unutulup, o futbolcunun gelişi tartışmaya açılıp, insanlar ikiye bölünüyorsa, o vakit o transfer iyidir. Hem de yılın olayıdır. Çünkü kötü transfer konuşulmaz, tartışılmaz... Emre�nin Fenerbahçe�ye gelmesi, Tuncay�ın Galatasaray�a gitmesi gibidir. Reha Muhtar�ın deyimiyle Fenerbahçe, Galatasaray�a gol atmıştır ve 1-0 öne geçmiştir. Güneri Cıvaoğlu�na göre ise Fenerbahçe, Galatasaray camiasından ailenin oğlunu aldı. Şunu söylemek istiyorum: Emre�nin Fenerbahçe�ye gelmesi ortalığı karıştırdı. Galatasaraylı yöneticiler de bu transfere misillime olarak Aurelio�ya kanca attılar. Bana Menajer Bayram Tutumlu anlattı. Olay şöyle olmuş: Emre�nin Fenerbahçe ile sözleşme imzaladığını öğrenen Galatasaraylı yöneticiler, bir menajer kanalı ile Milli Takım kampında bulunan Aurelio�ya telefon ettirerek, �Fenerbahçe ile yaptığın bir yıllık uzatma geçerli değil. Galatasaray seni istiyor� mesajını iletmişler. Aurelio da bu konuşmayı anında menajerine anlatmış. Şimdi Tutumlu�dan gerisini de dinleyelim: �Aziz Yıldırım başkanlığı bıraktığı gün Adnan Polat bana telefon ederek Aurelio�yu istediğini söyleyerek köprüden dönmemi istemişti. Galatasaray�ın Aurelio�yu istediğini iyi biliyorum. Ayrıca Aurelio�ya Yunanistan�ın Panathinaikos takımının dışında İspanyol kulüplerinden de teklifler var. Avrupa Şampiyonası bittikten sonra Aurelio ile oturup konuşacağız. Gönlümüz Fenerbahçe�de kalmasından yana ama futbolcunun geleceğini de düşünmek zorundayız. Hangi kulübün şartları iyiyse onu tercih edeceğiz http://www.tumspor.com/haber/2008060...el-Aurelio.php |
|
|
|
06-02-2008, 16:11 | #2 |
Tşkler...Haber İçin
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|