![]() |
|
SonForum Muhabbet Arkadaşlarınızla içinizden geldiği gibi sohbet edebileceğiniz bölüm ,sıkıntılarınızı sevinçlerinizi paylaşmaya bire bir .Sadece üyelerimiz bu bölümü görebilirler. |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() Forumdan ayrılıyorum mesajları Sarışın: Forumda sarışın sayısı artmaya başladı. Ben "aptal olmayan sarışın" ünvanımı kimseye kaptırmak istemiyorum. Kariyerimin zirvesindeyken bırakmak istiyorum. Boyalarım akmadan ![]() ---------------------------------------------------------------------------------------- Alıngan: Zaten unutuldum ![]() ![]() ![]() ![]() ---------------------------------------------------------------------------------------- öhhöm3 erkek üye başına 1 bayan üyenin düştüğü bir forumda daha ne kadar durablirimki ? Olasılık hesabı diye bir şey var kardeşim ? Kişi başına en az 2 bayan düşen forumlar da var .. Ee ![]() ![]() ---------------------------------------------------------------------------------------- Admin: Forumundan ayrılıyorum. Taksidi ödüyemedik bu ay. Doğal olarak siz de ayrılmış olacaksınız. Canlarım benim ![]() ---------------------------------------------------------------------------------------- Muhalif doğacı: Forumdan ayrılıyorum arkadaşlar .. Direnişlerime rağmen forumun en altındaki ağaçlar kesilerek "forum oyunları" bölümü açıldı. Adminleri şiddetle kınıyorum .. Kın kın kın.. ------------------------------------------------------------------------------------------ Deli: Ben deliyim deli. Manyağım ben. O yüzden ayrılıyorum forumdan. Neden demeyin ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------------------------------------------------------------------------- Duygusal: ben bennn ………………….daha fazla konuşamayacağım bööööwwww.. ----------------------------------------------------------------------------------------- Kıskanç: Hiç bi isimli konularda ismim geçmiyo. İlle söylemem mi lazım kardeşim ? En kısa zamanda kendimi o tür topiklerde görmek istiyorum ![]() ![]() ![]() ------------------------------------------------------------------------------------------- Dolmuş şoförü: Duyduğuma göre forumda 2 tane taksi şöförü olan üye varmış. Onların olduğu yerde ben bir dakka durmam. Onlar gidene kadar yokum ben arkadaşlar. Kahrolsun taksiciler ![]() ---------------------------------------------------------------------------------------- Yeni Üye: Ben çok yeniyim. Eskiyene kadar foruma girmiyeceğim Siz Forumdan ayrilirken Nederdiniz ? ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
#2 |
![]() valla çok güldüm
![]() ben biraz düşüneyim ne derdim acaba ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Düsününce yazicaksin ama bekliyoruz sayin general
![]() Ben sey derdim verin konularimi alinrepleriniz ben gidiyom ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Forumda hafta sonu tatili yok kardeşim olurmu böle şey hafta sonu tatili olana kadar girmiyorum foruma diğer forumlarda mesai ücretli kardeşim ikramiye bilem var.....
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Kriz var kapatıyoruz arkadaşlar,kepenkleri kapat hasret
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() hehehhe güselmiş.BENDE DERDİM Kİ;
Her girdiğimde bana özel otomatik rep verilmiyor bu forumda gidiyorum hıh ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() tüh bea bende bi ümitle açtım konuyu ama ...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |