sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > SPOR > Galatasaray
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi


Galatasaray Aslanlarla alakalı tüm haber ve yorumlar burada.

Yeni Konu aç  Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 05-04-2008, 23:04   #1
Kullanıcı Adı
alfonzo28
Arrow Fener ve Cimbom Devler Ligi'nde


Fener ve Cimbom Devler Ligi'nde
04 Mayıs 2008 Pazar 21:37
Önümüzdeki sezon Türkiye'yi Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek takımlar belli oldu. Cimbom ve Fener omudumuz olacak.

Galatasaray ve Fenerbahçe aldıkları galibiyetle Devler Ligi'ni garantiledi. Sivasspor'un 3 puan önünde yer alan Fenerbahçe, ikili averajda üstün olduğu için matematiksel garantiyi ele geçirdi.

UEFA Kupası ve Intertoto'ya gidecek takımlar ise gelecek hafta belli olacak. 70 puanlı iki takımdan Sivasspor 3., Beşiktaş ise 4. sırada. İki takımın ikili averajları eşit, ancak gol averajında Sivasspor'un ciddi bir üstünlüğü var.

Sivasspor'un averajı +26, Beşiktaş'ınki ise +22. Eğer gelecek hafta Sivasspor Gençlerbirliği'ni yener ve Beşiktaş Manisaspor karşısında çok farklı bir galibiyet almazsa Sivasspor UEFA Kupası'na, Beşiktaş ise Intertoto'ya gidecek. Ancak Sivasspor puan kaybeder ve Beşiktaş puan olarak Sivasspor'un üzerine çıkarsa siyah beyazlılar UEFA Kupası'na, Sivasspor ise Intertoto'ya gidecek.

Ancak Beşiktaş UEFA vizesini averaj yüzünden kaybederse burada kendi kendini yakmış olacak. Çünkü siyah beyazlılar Sivasspor'u deplasmanda 2-0 yenmek üzereyken son dakikada gol yemiş ve maç 2-1 sona ermişti. İlk maçı da Sivasspor 2-1 kazandığı için ikili averaj eşitlenmişti. Eğer Beşiktaş o golü yemeseydi şimdi aynı puanda olduğu Sivasspor'u geride bırakacaktı.
alfonzo28 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

Okunmamış 05-04-2008, 23:58   #2
Kullanıcı Adı
MetinCeylan
Standart

fb ve gsye devler liginde basarılar
MetinCeylan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 05-05-2008, 13:34   #3
Kullanıcı Adı
DİGİMAX
Standart

hadi bakalım başarılar...
DİGİMAX isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 05-05-2008, 13:38   #4
Kullanıcı Adı
nehir
Standart

yakışır özelikle cimbomuma nede olsa alışık..hehehe
nehir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 05-05-2008, 17:50   #5
Kullanıcı Adı
alfonzo28
Standart

avrupa fatihi
alfonzo28 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Yeni Mesaj yazma yetkiniz aktif değil dir.
Mesajlara Cevap verme yetkiniz aktif değil dir.
Eklenti ekleme yetkiniz aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz aktif değil dir.

Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı


Saat: 10:25


lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Forum SEO by Zoints
SonForum.org 2007-2025

2007-2025 © SonForum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " İletişim " kısmından bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı