![]() |
![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() Ey can Aylardan eylül Sokağım sensiz ağlamaklı olsa da Ben senin için yıldızlardan Sızılar topluyorum... Durmadan koşuyorum ardından Usulca... ![]() Ey can Mevsimlerden sonbahar Enteresan! Ama ağaçlar yaprak dökmüyor Su sızmıyor pınarlardan... Bulutlar küsmüş bize... Belli ki Kızmışlar gidişine... Korkusuzca... ![]() Ey can Hüzün kokuyor saatler Yüreğim hüzün kokuyor Hüzün kokuyor sokaklar Eylül hüzün salıyor Oysa ellerim eylüle müştak Eylüle aşık oluyor Yalnızca ![]() Ey can Akrep yelkovandan kaçıyor Yelkovan kendinden kaçıyor Eylül bitmesin istiyor dakikalar... Faydasızca ![]() Ey can Mevsimlerden sen Aylardan eylül... Susamış olsak da düşlere Olsun... kimin omuzu yenik düşmedi ki Özlemlere... Özlemler ağırca! ![]() Ey can Bak toprak susamış sevgiye Yağmur sevgiye susamış Güneş kendini yakmış ne diye... Ay ve yıldızlar sevgisiz kalmış! Bu hareket nereye? Yavaşça! ![]() Ey can Bırak ağlasın alem... Bu kadar gözyaşı temizler mi bunca kiri Günahları yazmaya hangi kalem Güç yetirdi.. kırıldı... her biri! EY can! Gözlerin neden Ağlamaklıca! ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|