|
Anketler Her türlü anketimizi burada paylaşabiliriz. |
Anketimiz: Evliler de Sever mi ? | |||
Tabi ki seve bilir | 0 | 0% | |
Hayir kesinlikle sevemez | 2 | 66.67% | |
Diger belirtiniz.. | 1 | 33.33% | |
Katılımcı sayısı: 3. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
Seçenekler | Stil |
06-18-2009, 19:57 | #1 |
Evliler de Sever mi ?
Evliler de Sever gerçek bu yalan söyleyemem iki aşk arasındayım affet beni allahım bu gerçegi artık gizleyemem üç yanlış bir doğru hatalar diz boyu gerçek bu yalan söyleyemem iki aşk arasındayım affet beni allahım bu gerçegi artık gizleyemem içimde sessiz çığlıkların evlilerde sever inkar etmeliyim bir yanda aşkım bir yanda yuvam ne yardan geçerim nede onsuz gülerim içimde sessiz çığlıkların evlilerde sever inkar etmeliyim bir yanda aşkım bir yanda yuvam ne yardan geçerim nede onsuz gülerim çırpınan bir can iki yol ayrımı sabır bana allahım sabrım sona vardı çırpınan bir can iki yol ayrımı sabır bana allahım sabrım sona vardı üç yanlış bir doğru hatalar diz boyu gerçek bu yalan söyleyemem iki aşk arasındayım affet beni allahım bu gerçegi artık gizleyemem içimde sessiz çığlıkların evlilerde sever inkar etmeliyim bir yanda aşkım bir yanda yuvam ne yardan geçerim nede onsuz gülerim Cüneyt TEK 'in bu siirinde yazdigi gibi evlilerde seve bilirmi yoksa bu yanlis mi sizin düsünceleriniz neler ? |
|
|
|
06-19-2009, 02:37 | #2 |
evlılerde sevebılır mı ?
tabıkı hayır ...... |
|
06-20-2009, 13:08 | #3 |
kşiye bağlı sewedeblr sewmeyede ama bncd ewlilk aşkı öldrür
|
|
06-20-2009, 18:50 | #4 |
aşk diye bişey yok ki evlilik öldürsün..
AŞK tamamen ınsanların uydurdugu bır duygudur.... |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|