sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > GÜNCEL HABERLER - SİYASET > SonForum Siyaset Meydanı
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi


SonForum Siyaset Meydanı Siyasetle ilgili haber,yorum,araştırma ,siyasi tartışma bölümü,siyasi serbest kürsünüz .

Yeni Konu aç  Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 09-18-2009, 16:29   #1
Kullanıcı Adı
NOYAN
Standart Erdoğan'dan sert sözler

Erdoğan'dan sert sözler
18 Eylül 2009 Cuma 15:11
Başbakan Erdoğan, MHP ve CHP'ye çok ağır yüklendi. Öyle sözler söyle di ki yine kavga çıkacak!



Başbakan Erdoğan, İstanbul'da il başkanları için düzenlenen toplantıya katıldı. Erdoğan, toplantıda muhalefete çattı DTP'yi yerden yere vurdu. İşte Erdoğan'ın o sözleri;
- Biz bu tabloyu okuyoruz. 81 vilayetin 80'nin den milletvekili çıkarmış bir partiyiz biz. Çünkü biz 72 milyon vatan evladının hepsini seviyoruz, kucaklıyoruz farkımız bu.

-Kendilerine sorduğunda hepsi biz eskiyoruz diyor. Siz oralara hiç gittiniz mi oraların köylerine hiç gittiniz mi? Sorsan Şemdinli neresi diye sanırım Ankara'nın bir yerini gösterir.

- Onlara sorsanız Ankara neresi diye büyük ihtimal Türkiye'dir derler. Ama bunu bilmezler.

- Ben Şemdinli'ye gittiğimde suyu yoktu. Hastanesi yoktu ama şimdi oralarda iki tane lüks hastane var. Gittim açılışlarını yaptım. Ama onların haberi yok.

- Efendim örgüt şunu yapıyor, bunu yapıyor. Yapıyorsa yapıyor bizim derdimiz kime rağmen olursa olsun orada hizme vermek. Beni orada hiç ilgilendirmiyor orada benim vatandaşım varsa oraya hizmet götüreceğim.

- Vatandaşa hizmet yapıyorsun terör örgütü mütahidin 10 tane aracını yakıyor. Sonra da bölgenin hakkını savunuyorum diyor. Sen kimin hakkını savnuyorsun?

- Eğer Patnos'ta özel sınıflarda teknoloji eğitimi veriyorsan, o zaman bu hükümet sizi ileriye götürüyor demektir. Bunları oralara gittiğinizde anlatacaksınız. Bakın su, mermerin aynı noktasına damlasın onu deler. 180 kere de olsa antalacağız. Siyasetçi olarak bizim görevimiz anlatmak.
- Bzim omuzlarımızda çok büyük yük var. Herkes kulaklarını tıkayabilir ama AK Parti kulaklarını tıkayamaz. Herkes gözlerini kapatabilir ama AK Parti kapatamaz. Ak Parti kör, sağır ve dilsiz gibi davranamaz.
- İşte Polatlı kutlamalarına gittiğimizde, orada şehit evine gittik. Ne mütevekkil kardeşler. Şehadetinden bir kaç gün önce diyor ki "Anneciğim Başbakanımız bu işi çözecek"... İşte bizim sorumluluğumuzu artıran bu arkadaşlar. Bu nedenle biz bu işi hafife alamayız.
-Akşam genel yayın yönetmenleriyle de iftar ettik. Kısa, orta ve uzun vadeli bir çalışma planladık ve bunları uygulamaya koyduk.


İnternethaber


NOYAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

Cevapla


Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
 

Yetkileriniz
Yeni Mesaj yazma yetkiniz aktif değil dir.
Mesajlara Cevap verme yetkiniz aktif değil dir.
Eklenti ekleme yetkiniz aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz aktif değil dir.

Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı


Saat: 19:08


lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Forum SEO by Zoints
SonForum.org 2007-2025

2007-2025 © SonForum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " İletişim " kısmından bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı