sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > SPOR > Türk ve Dünya Futbolu
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi


Türk ve Dünya Futbolu Dünya futbolu ilgili haber ve yorumlar.Türk milli takımımız,dünya ve avrupa kupaları

Yeni Konu aç  Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 12-27-2008, 16:37   #1
Kullanıcı Adı
kayısıkentli
Arrow En az süreyle mağlup olan takım




İstatistiklerin dili şaşırttı. Süper ligin ilk yarısında en az süreyle mağlup oynayan takım sizce kim dersiniz?


Turkcell Süper Lig'de 2008-2009 sezonunun 16 haftalık ilk bölümünde "Üç Büyükler" arasında en az süreyle mağlup oynayan ekip, toplam 157 dakikayla Fenerbahçe oldu.

Sezonun ilk bölümünü 4 yenilgiyle kapatan sarı-lacivertli ekip, 16 haftalık dönemde 6 maçta skor olarak geriye düştü. Bu maçların 2'sinden galibiyet çıkarmayı başaran ''Sarı Kanaryalar'', toplamda 157 dakika süreyle rakiplerini geriden takip etti.

Fenerbahçe, 88. dakikada gol yediği Sivasspor maçında sadece 2 dakika süreyle yenik oynarken, Galatasaray maçında ise yenik duruma düştükten 4 dakika sonra beraberliği yakaladı. Sarı-lacivertliler 4-1 yenildikleri Kayserispor maçında ise toplam 69 dakika süreyle mağlup oynadı.

Galatasaray ise 16 haftalık ilk bölümdeki 6 maçta, toplam 7 kez rakipleri karşısında karşılaşma içinde skor olarak geriye düştü. Bu maçların 3'ünü yitiren sarı-kırmızılı ekip, diğer 3'ünde ise galibiyete ulaşmayı başardı, toplamda 171 dakika mağlup mücadele etti.

4-2 yenildiği Eskişehirspor maçında skor olarak 2 kez geriye düşen ''Cim Bom'', 3-1 kazandığı Gençlerbirliği maçında sadece 2 dakika yenik oynarken, 4-1 yitirdiği Fenerbahçe derbisinde ise toplam 62 dakika mağlup oynadı.

Beşiktaş, 4 yenilgi aldığı ilk 16 haftalık bölümde, toplam 325 dakikayla, ''Üç Büyükler'' içinde maçlarda en uzun süreyle yenik oynayan takım oldu.

Siyah-beyazlılar, 7 maçta, toplam 10 kez mağlup duruma düşerken, bunlardan 2'sinden galip ayrıldı, 1'inde beraberliği yakaladı, diğer 4'ünü ise kaybetti. Ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yanı sıra Ankaraspor maçında da 2 kez skor olarak geriye düşen ''Kara Kartallar', Kayserispor maçında 5 dakika, Galatasaray maçında ise 79 dakika süreyle skor olarak geriden geldi.http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=171890
kayısıkentli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Yeni Mesaj yazma yetkiniz aktif değil dir.
Mesajlara Cevap verme yetkiniz aktif değil dir.
Eklenti ekleme yetkiniz aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz aktif değil dir.

Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı


Saat: 23:02


lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Forum SEO by Zoints
SonForum.org 2007-2025

2007-2025 © SonForum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " İletişim " kısmından bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı