![]() |
|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() (şüpheci)
eğer birini seviyorsan o'nu serbest bırak... dönerse bu işte bi bit yeniqi var demektir. (manyak) eğer birini seviyorsan o'nu serbest bırak... dönerse bi daha serbest bırak qene dönerse gene bırak.. (ruh hastası) eğer birini seviyorsan onu serbest bırak ve gizlice takip et bakalım kime gidecek.. (gıcık) eğer birini seviyorsan bunu ona sakın söyleme. (solcu) eğer birini seviyorsan ona devrimden bahset, ona doğacak kızıl güneşten bahset insan olmaktan, halkımızın özgürlüğünden bahset bunlara inanabiliyorsa hala, o senindir. (deli cevat) eğer birini seviyorsan, onu serbest bırak, dönerse deLidir, dönmezse noRmaldir. (cem uzan version) eğer birini seviyorsan, açın sevenin önünü puhahaha (vizontele) eğer birini seviyorsan o insan senin için dünyanın en güzel insanıdır. dünyanın en güzel insanını sevmiyorsan, o,dünyanın en güzel insanı değildir. (paintballcu versiyon) eğer birini seviyorsan, o'nu serbest bırak. 5 metreyi geçince vurursun. (jedi) eger birini seviyorsan serbest birak eğer geri dönmezse.. ki öyle bir ihtimal yok! (balık hafıza) a: eğer birini seviyorsan bırak gitsin. b: kimi bırakayım? a: birini mi bırakıyorsun? b: öyle mi dedim? a: bilmem, bir şey mi dedin? b: eğer birini seviyorsan dedin. a: ne zaman dedim? b: ne dedin? a: bir şey mi dedim? b: bilmiyorum. a: neyi bilmiyorsun? (psikopat) eger birini seviyosan öldür. hatrında hep o güzel haliyle kalsın yaşlanınca zaten cazibesi kalmayacak |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|