|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
Seçenekler | Stil |
01-18-2009, 16:12 | #1 |
Düşler Ülkesi
İşte bu sefer oldu,mutluyum artık, Hep gitmek istediğim yer için, Elimde biletim,uzundur beklediğim, Bir de,kalbimde,aklımda düşlerim, Hazırım artık,çoktandır hazırdım zaten, Daha güçlü inanıyorum şimdi,hadi gidelim. Sayısız siyah kürklü gecede, Yıldızları yanan semada, Bir de,senin için tutuşan kalbimde, Huzur ve düşlerle, Sevdiklerim ve pamuk şekerle, Dünyada ki,tüm güzel duygularla, Şiir ve şarkılarla,başlıyor yolculuk. Büyük bir gemi yaklaşıyor, Uçarak hem de,çoşkuyla İçinde kahkahalar,gülücükler, Bu dünyadan olamaz bu, Düşler Ülkesi'ne ait zaten o, Dönerek,ışıklar saçarak,geliyor Önce ruhuma,sonra karaya demirliyor. Biri iniyor gemiden,kırmızılar içinde, İnanamıyorum,bu Noel Baba, Koşup sarılıyorum,bu babacan adama, Sen gerçeksin,diyorum,ağlıyorum, Neden peki,neden? Güzel şeylere inanmamamızı istemek, Bu acımasız dilek,neden? Biniyorum gemiye,düşlerim ve misketlerimle, Herkes eğleniyor,herkes mutlu,umutlu, Havalanıyoruz,yakıtımız güzel düşünceler, Artık daha güçlü inandığımı hissediyorum, Şirinlere,Noel Baba'ya daha nicesine, Siz istediğiniz kadar,yoklar deyin, Ben inanıyorum ya,yeter bu bana. Varıyoruz sonunda,Düşler Ülkesi'ne, İşte hepsi orada,bütün hepsi, Bütün sevdiğim kahramanlar,arkadaşlar, İlk aşkım bile orada,beni bekliyor, Koşup eline uzanıyorum,o hemen bana sarılıyor, Birer kağıt helva alıyoruz,en iyi dostu dondurmayla, Ben dünyanın en mutlusuyum. Çok eğleniyoruz,çok... Dokunmayın işte bize,inandıklarımıza, Yaşımızı hiç kaale almayın zaten, Ben hala çocuğum belki de, Yaş sadece gereksiz bir ayrıntı, Mutluyuz işte, Sizde inansanız hala,keşke. Gitme vakti geliyor sonunda, Asla üzülmüyorum,ağlamak gereksiz, Tekrar geleceğim buraya,istediğim zaman, Yine ilk aşkımı bulacağım,yine dostlarımı göreceğim, Biliyorum,siz de bilin tek bilet inanç, O zaman belki siz de,gelebilirsiniz, Hatta sizde mutluluğa sarılıp,dost olabilirsiniz. -------------- Alıntıdır... |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|