sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > GÜNCEL HABERLER - SİYASET > SonForum Siyaset Meydanı
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi


SonForum Siyaset Meydanı Siyasetle ilgili haber,yorum,araştırma ,siyasi tartışma bölümü,siyasi serbest kürsünüz .

Yeni Konu aç  Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 08-13-2008, 11:09   #1
Kullanıcı Adı
kelebek35
Standart Dişli: rüşvet bekgesi değil

Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli, "iş takibi" karşılığı 1 milyon dolar komisyon ücreti aldığı iddiasına kanıt gösterilen belgeyi, "bankaya teminat olarak bloke ettirdiğim birikimlerim nedeniyle doğabilecek muhtemel risklere karşı imzalanmış bir protokol" diye açıkladı.

CHP’nin kendisiyle ilgili iddiaları üzerine ilk Başbakan Tayyip Erdoğan’ı bilgilendiren Dişli’nin açıklaması şöyle: "Akademi Ofset A.Ş. adına Mehmet Karasu ile Şaban Dişli arasında imzalanmış 31 Ağustos 2006 tarihli başlıksız belge, rüşvetin belgesi değildir. Bu belge, daha önce ortağı olduğum Akademi Ofset’in bir bankadan kredi kullanabilmesi için bankaya teminat olarak bloke ettirdiğim birikimlerim nedeniyle doğabilecek muhtemel risklere karşı imzalanmış bir protokoldür."

Kılıçdaroğlu, Erdoğan’a Dişli’nin iki günde 11 trilyonluk rantını sordu

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Şaban Dişli’nin Silivri’deki bir arsanın imar değişikliği için 1 milyon dolar "iş takibi parası" aldığı iddiasını basın toplantısıyla gündeme getiren CHP’li Kemal Kılıçdaroğlu, konuyu Meclis gündemine taşıdı. Kılıçdaroğlu, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın yanıtlaması istemiyle ün verdiği soru önergesinde şunları sordu:

ÆŞaban Dişli’nin iş takibi sonucu 1 milyon dolar alacağına ilişkin iki tanık huzurunda imzaladığı protokolde yazılanlar aşama aşama gerçekleşmiş. Önce İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve daha sonra da Silivri Belediye Meclisi kararlarıyla arsaların imar durumu değişmiştir. Bu, Dişli’nin görevini yerine getirdiğini gösteriyor. Parti Genel Başkan Yardımcısının 1 milyon dolara iş takipçiliği yapmasını nasıl karşılıyorsunuz?

Tesco Kipa:İşlerimiz yasal

AKP’li Şaban Dişli’nin komisyon aldığı iddialarını gündeme getiren arsayı satın alan Tesco Kipa, 19 bin metrekarelik sözkonusu gayrımenkulün, ticaret imarlı olduğunu ve Akademi Ofset Matbaacılık’tan ekspertiz raporuna dayalı olarak 18 Ocak 2008’ta satın aldıklarını duyurdu. Açıklamada, "Halka açık bir şirket olan Tesco Kipa’nın, tüm faaliyetleri, yasaların öngördüğü çerçevede, kayıt altındadır ve böyle olmaya devam edecektir" denildi.


hürriyet
kelebek35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

Cevapla


Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
 

Yetkileriniz
Yeni Mesaj yazma yetkiniz aktif değil dir.
Mesajlara Cevap verme yetkiniz aktif değil dir.
Eklenti ekleme yetkiniz aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz aktif değil dir.

Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı


Saat: 01:58


lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Forum SEO by Zoints
SonForum.org 2007-2025

2007-2025 © SonForum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " İletişim " kısmından bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı