01-19-2009, 05:04 | #1 |
Degisik imzalar...
Gidemezsin dedin... Gittim... Öldürürüm dedin... ve qittiqinde Zaten ölüy(d)üm... ПΞDΞП ПΞDΞП ПΞDΞП ПΞDΞП ПΞDΞП ПΞDΞП ПΞDΞП Ruhum k0mada... Ruh ölür mü? Ruhlar/da ölür, y0ruLur senden öqrendim... Dinle/me, kalp atışlarımı... 0nlar çoktan durdu... Nabzım karışmıyor artık, sesine! Demindeyim vedaların ve huysuzum. Seni, diline biber süremediğim yalancı anıların yanına koydum, süt düşüm kurallara uy, konuşma seslensen de dönüp arkama s0n kez bak[tı]mayacağım.. Ey kıvrımlarının debisi çağlayan acuze..! Kan(a)ma bu sefil tapınmalara. Bedenimde uyu, gözlerimde uyan.. içindeyim, dışında olamayacak kadar. Tahrik oldu hırsım soyunuyorum kalpazan bakışlardan. Deli yanımı tuttun ey hayat! Lades .. Lanetlenmişlerin yüreği(m) yaşayan ölüler mezarlığıdır. Gömülenler yalnız insanlar değil, birde güzel duygulardır." Eğer ziyaret edilecek çok mezar varsa , Ne yazık çok az vaktin kalmıştır. O da tükendiğinde Artık İnsan Suretinde Bir Hayvansındır.. Bir şizofreniye aşık olmak ayrıcalık ister.. Bazen kime aşık oldugunuzu unutabilirsiniz. Bazen kendinizin bile kim oldugunuzu unutabilirsiniz. meLek meLek meLek tıpkı bir meLek qibi bu dünyaya ait deqiLim bol köpüklü bir yalnızlık var göz sabıkasız lerimde bir hüzün bakire umutlar sansürsüz düşler var inanabileceğin kadar dikkatli bak gözlerimde aşk’a dair bir şeyler var |
|
|
|
01-19-2009, 05:05 | #2 |
..esas kız masaLından çıkıy0r esasLı sevenini buLamadı diye! Ben bir sana verdiqim bir dua’nın kavqasındayım…. BiLsen de biLmesen de…. Acıya baş qöz ettiğin kaç düş(üş)ün kaLdı daha ? İLk öLdüqümde 18 yaşındaydım. İçimdeki qizLi çatıkatında yeniden doqduqumda 18 yaşında. ..bir şiirin içine sıqındım, ayrıLıkLar dinince haber verin.. Sen qittin Lanetli t0humundan başka bir sevdaya yer kaLmadı bende… Farzet ki bir rüzgardım, esip geçtim hayatından... KayıtLara sevda hırsızı diye geçti adın dün aynı yaqmurda ıslanıy0rduk... buqünse yaqmurlar sadece qözLerimde... Tersine akan nehirLer qibi yaşıy0rm aşkı. Durmuy0r sana akışLarm! Düştük / KırıLdık / DaqıLdık / 0ysa biz hep bir’dik.. Adın dudakLarımdaki en büyük dua! Ebedi bezgin bi haLdeyim. AnLıyorum....Ben öLdükten s0nra kıymete bindim!.. öLü d0qmuş hayaLLer(im).. Sonsuz bir ertelemeydi hayatım. seninle düşlerimi, heyecanlarımı, çocukluğumu, acılarımı aldattım... Aç qeLmiştin, sevqime d0ydun ve qittin… ParçaLanmış ömrüme yama yapıy0rum bıraktıqın hüznü... Cesedimde parmak izLerin var! YaşanmışLıkLar(-ımız) tebessüm ediy0rLar her köşede. |
|
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|