|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
Seçenekler | Stil |
10-29-2008, 13:08 | #1 |
Değendi...Ömre Bedeldi...
Biliyorum, Vardı, bir yerler de yaşardı Tutkulu sevdalarla tutuklu..,kimbilir? Diye aklıma düşse de işime gelmez ihtimal'di. Umduğum,,, Tutkulu sevdalarla tutuklu uhde'sindeki sızı Umardı.., Arardı.., İnanırdı.., Ben vardım, olmalıydım, yollar açıktı İş.., dillendirebilmekte ketum kaderi! Sanırdım.... Oysa hazırdım, Kör kuyularda boğup hırslarımı, Hayır değil.., değil nakaratı ile Sonlandırıp en güvendiğim aşklarımı Hatta yeniden koparıp aldığım yaşamımı Ayaz rüzgarlarda kurutup gözyaşlarımı Gölgelerden muaf tutup vicdanımı Ellerim kınalı Yanaklarım al al utançlı Kucağımda El değmemiş özümün çeyiz bohçası Gelin alayımda pamuk pamuk bulutlar Katar katardı Sana vardığımda gümbür gümbür çaldı sürü sürü kanat çırptı alıcı kuşları Duyduğum yüreğinin atışıydı Dokunduğun tenimin sırrı Korkularımın kör tuzakları İsmi olmasın, ismi 'vuslat' avuntuları Koynundan çağıl çağıl çağlayan can'dı Dudaklarımı kupkuru eden evvel'i Öpüşünde kora döndüren Kıvrımına çiğ düşüren Senden değendi Ömre bedeldi. alıntı |
|
|
|
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|