sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > İNTERNET KAFECİLER FORUM > Web - Webmaster > Site Tanıtımları
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi

Site Tanıtımları Sitelerinizi bu başlık altında tanıtabilirsiniz..

Yeni Konu aç  Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 10-24-2018, 16:46   #1
Kullanıcı Adı
cihanbabacan
Standart Çocuğunuz İçin En İyi Spor Kursu

Kızım küçüklüğünden beri yüzmeyi öğrenmek istiyordu, denizi çok seviyordu. Küçükken tatile götürdüğüm zaman hep denize girer ve ilerilere açılmak isterdi. Fakat hem yaşı küçük olduğu hem de yüzme bilmediği için bu isteğini gerçekleştiremiyordu. Açılmasını ben de isterdim ama ne yapacağımı bilmiyordum, daha doğrusu yüzme kursuna gidebilirdi lakin yaşı küçük olduğu için onun adına tehlike arz eder diye korkuyordum. Bir süre sonra bu fikrimi bir kenara bırakarak belki de küçük yaşta yüzme öğrenmek tehlikeli bir şey değildir diyerek araştırmaya başladım. İnternette insanların ve uzmanların yorumlarına baktım. Baktığım da çoğu insan Galatasaray Spor Okulları’nı tavsiye ediyordu. Sitesine girerek biraz bilgi sahibi olmak istedim. Yüzme kursunun dışında bu okul her türlü spor branşı için gerekli eğitimi veriyordu. Fakat benim için en önemlisi yüzme kursunun olmasıydı. Fazla güvenmesem de kızımın ısrarı ile kayıt yaptırmaya karar verdim.

Kursa başladıktan bir süre sonra ben de alışmaya başladım. Kızım kursun gününü sabırsızlıkla bekliyordu. Bir yandan yüzmeyi öğreniyor ve eğleniyorken, bir yandan da vücudunun sağlıklı gelişmesi için kendine yardımcı oluyordu. Cidden insanların methettiği kadar vardı. Çok sterilize bir ortama sahipti ve her türlü ekipman gereksinimi karşılanıyordu. Şu an ise kızım biraz daha büyüdü ve yüzmeyi en iyi şekilde bilir hale geldi. Bunun için Galatasaray Spor Okullarına teşekkür ederim. Eğer siz de çocuklarınızın spor yapmasını istiyorsanız Galatasaray Spor Okullarını tercih edebilirsiniz.
cihanbabacan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)