sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > GÜNCEL HABERLER - SİYASET > Türkiye ve Dünyadan Haberler
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi

Türkiye ve Dünyadan Haberler Son dakika haberler ve son gelişmeler burada .

Yeni Konu aç  Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 08-10-2010, 12:43   #1
Kullanıcı Adı
kelebek35
şok CHP'de 'kaset' finaline hazır olun "Brütüslerin ihanet maceraları 2, 3 ve 4 çok yakın

CHP'de 'kaset' finaline hazır olun
CHP'de Baykal'ın tasfiyesiyle iç savaş iyice kızıştı. Şimdi de Kılıçdaroğlu'nun ekibinden Akif Hamzaçebi'nin seks kasedi ortaya çıktı. Unutmayalım ki maç 90 dakika. Yakında öyle bir final var ki sormayın...

http://img706.imageshack.us/img706/661/chppp.jpg

“İçler acısı bir durum!
Ortalama bir ahlak anlayışına, vasat bir vicdana sahip her insanı yedi kat yerin dibine batıracak bir sefalet.
Peki bunlar utanıyor mu?
Zinhar!
Alayı koltuk derdinde…
Entrikalar eşliğinde kılıçları çekip kaset savaşını yeniden başlatmışlar…
Anlaşılan o ki CHP'nin Önderi Baykal'a göre elini daha çabuk tutmuş.
Sav ve Kılıçdaroğlu grubu şimdilik 1-0 önde götürüyor maçı…
Takımın yaşlı kaptanının Baykal'ı kasetle vurup Angora'ya hapsetme planı yürürlükte şimdilik.
Ancak biliyorsunuz maç 90 dakika…
Kasetler ise orta sahada!
Yakında öyle bir final var ki sormayın…
Ve Referandum!
Maçın en kritik anı!”

Habervaktim Yazarı Yavuz Derinsoy yazdı

CHP'li Hamzaçebi sırra kadem bastı
Dün yourfilelink.com'dan alıntılayarak yayınladığımız “Hamzaçebi haberi”, gündeme bomba gibi düşerken, gazetelerin bugünkü sayılarında geniş yer aldı.

ŞOK: CHP'DE BİR KASET SKANDALI DAHA

Yeni Şafak gazetesi de Habervaktim'e dayandırarak verdiği haberinde, Hamzaçebi'nin çapkınlık görüntülerinin yayınlanmasının ardından telefonunu kapatarak, suskunluğa büründüğünü yazdı.

Yeni Şafak'ın haberi şöyle: CHP yeni bir kaset skandalı ile sarsıldı. Deniz Baykal'ın genel başkanlığı bırakmasına neden olan kasetin ardından bu kez hedefte CHP'nin yeni grup başkanvekillerinden CHP Trabzon Milletvekili Akif Hamzaçebi vardı. Hamzaçebi'nin bir kadın ile başbaşa göründüğü fotoğraflar www.habervaktim.com sitesinde yayınlandı. Fotoğrafların ortaya çıkması ile birlikte Hamzaçebi, telefonunu kapatarak suskunluğa büründü.

CHP kulisleri CHP'nin eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın CHP Ankara Milletvekili Nesrin Baytok ile beraber göründüğü gizli kamera kayıtlarının yayınlanmasının şokunu daha yeni yeni üzerinden atmaya çalışırken, şimdi de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yakın isimlerden Hamzaçebi'nin görüntüleri ile sarsıldı. Hamzaçebi, adı S.K. olduğu iddia edilen bir kadın ile görüntülendi.

Gizlice yapıldığı anlaşılan çekimin önce yourfilelink.com adlı dosya paylaşım sitesinde yayınlandığı öne sürülürken, daha sonra da www.habervaktim.com sitesinde duyuruldu.

Videoda "Ülkeye asıl büyük zararı hainler (brütüsler) verirler. İhanet ihanetin kardeşidir. Siyasette veya yatakta olması fark etmez. Bu görüntüler ne komplo kurbanlarına aittir ve ne de montaj eseridir. Gerçektir. Brütüslerin ihanet maceraları -1-" cümleleri yer alırken, görüntülerin sonunda da "Kendini nasıl hissediyorsun küçük brütüs? Hançerlenmek nasıl bir duygu?" cümleleri ile "Brütüslerin ihanet maceraları 2, 3 ve 4 çok yakında" ifadeleri yer aldı.

habervaktim
kelebek35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

Okunmamış 08-10-2010, 15:55   #2
Kullanıcı Adı
NOYAN

Chp'de bir iç hesaplaşma var gibi.

not: sakin olalım, hakaret etmeden tartışalım.
NOYAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)