sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > SPOR > Fenerbahçe
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi

Fenerbahçe Kanaryalarla alakalı tüm haber ve yorumlar burada.

Yeni Konu aç  Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 12-25-2010, 23:11   #1
Kullanıcı Adı
Melancholy
Standart Carlos; F.Bahçe sahtekarlık yapıyor !

Carlos Fener’e kızgın

Carlos: Fenerbaçe bana olan borcunu ödesin önce

Roberto Carlos, Fenerbahçe'ye karşı savunmaya geçti: 'Yaptıkları profesyonelce değil'

Fenerbahçe Kulübü, alacaklarına karşılık Roberto Carlos'u CAS'a şikayet ederken, Brezilyalı oyuncu bugün düzenlediği basın toplantısında kendisini savundu.

SÖZLEŞME METNİNDEN HABERSİZ

Parque Sao Jorge'de forma imza gününe katılan Fenerbahçe'nin eski sol beki kulübün resmi mağazasında yaptığı basın toplantısında, Sarı-Lacivertli yöneticilerin sözleşmeye kendisinden habersiz metin eklediklerini ileri sürdü ve Türkiye Spor Tahkim Mahkemesi'nin kendisine karşı eylem içinde olduğunu açıkladı.

FESİH İÇİN BİR CEZA YOKTU

1.500.000 Dolar değerindeki sözleşmenin feshi nedeniyle dosthane bir anlaşma yaptıklarını belirten Roberto Carlos'a göre, sözleşmede fesih için bir ceza yoktu, ama Fenerbahçe yöneticileri, İngilizce belgede ona karşı aldatmaca yaptı. Türkiye'de oynadığı reklam bedellerinin de işin içine sokulduğunu dile getiren Brezilyalı yıldız, özetle şunları söyledi:

FENERBAHÇE PROFESYONEL DAVRANMADI

“Fenerbahçe'den hala alacağım var. Fenerbahçe ödemelerle ilgili olarak beklediğim kadar profesyonel hareket etmeyerek doğru davranmadı. Mukavelede sözleşmenin feshi halinde bir ceza bulunmuyordu. Ama İngilizce hazırladıkları sözleşmede, böyle bir maddeyi yazmışlar. Bunu görmediğim için ben de imzaladım. Şimdi de benden para talep ediyorlar. Olsun, ben öderim. Bu benim açımdan bir sorun teşkil etmiyor. Ama ilk olarak bana olan borçlarını ödemeliler.

ensonhaber
Melancholy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)