|
Sanatçılar ve Ünlüler - Fun CluB Sanatçılar fun club, hayranı olduğumuz sanatçıları burada tanıtabiliriz. |
Seçenekler | Stil |
04-22-2008, 15:45 | #1 |
Çakar'dan dekolte fırçası!
Çakar'dan dekolte fırçası! 22 Nisan 2008 Salı 14:06 Ahmet Çakar, "Şansa Bak" yarışmasına katılan genç bir kadının kıyafetini açık bulunca bakın ne yaptı... Önceki akşam Ahmet Çakar'ın sunduğu "Şansa Bak" yarışmasında çok ilginç olaylar yaşandı. Çakar , kıyafetini fazla dekolte bulduğu için yarışmacıyı fırçalayıp elbisesini değiştirtti. İşte o dialog: Ahmet Çakar: Ne için geldin buraya? Selvi: Para almak için A.Ç: Peki hazır mısın? Selvi: Hazırım. A.Ç: Peki şu kıyafetini toparlayıp gelmek istemez misin? Selvi: Vardı göstereyim dedim. A.Ç: Beyler (diğer iki yarışmacıya) ikiniz sen ve sen, sadece bana bakacaksınız. Hanımefendiyle konuşmayacaksınız. Kıyafet mi göstermeye geldin buraya? Selvi: Evet kıyafet göstermeye geldim. A.Ç: Eğer finale kalırsan Selvi Hanımefendi, bu kıyafetle istemem. Git üstüne bir şeyler giyersin, finalde arada reklam arasında. İstemiyorum kardeşim. Hatta şimdi gidin giyinin. Kıyafet değiştikten sonra A.Ç: Git bunu da beğenmedim. Git daha adam gibi bir şeyler giyin kızım. Selvi: Ay inanmıyorum. A.Ç: Git üstüne şal al. Hürriyet |
|
|
|
04-22-2008, 16:42 | #2 |
yaa ben kaçırdım bu programı |
|
04-22-2008, 16:43 | #3 |
bu adam tam bir efsane
|
|
04-22-2008, 17:05 | #4 |
yarışmacıları aşağılamaktan başka yaptığı bişy yokki zaten bu adamın,,