11-13-2009, 19:09 | #1 |
Burhan Altıntop sesleri.
İçindekiler Listesi:
* adamı şizofren eder bu toplum ha * Allah ım budamı başıma gelecek ti * anam tokyoda saat sabah beşe geliyi * ay burhan ne kadar komiksin * ayı-are you ready- * bana abi de bebişim * ben nişantaşı cocuğuyum1 * ben senin gibileri çok hizaya soktum senimi sokamıyacam terbiyesiz * bence bu olay bizim küçük sırrrımız olsun * benim canıma minnet * bilgisayardaki esmer bomba sensin değil mi * bir burhan altıntop kolay yetişmiyi ki * bundan bişe anlamadım ama güzel * burhan gülüşü * burhan-anladın sen onu- * çiko banamı ağlıyon çikooo * çiko gerizekalı(favorim) * çok güzel bir misafir tipisiniz hoş geldiniz * dev anası * gaffur -göndermesiniz tam süper olacak- * gaffur-ha sen beni beğenmiyormsuun- * gaffur-şu evede bir televizyon alsan tam süper olacak- * geri ağzını burnunu dağatacam bunun ha * gidelim gaffur * hey geri burdamısın * hop nereye idare müdürün konuşuyo seninle terbiyesiz * iyi bende eve giderim kendime zaman ayırırım * laf hep laf bi aksiyon yok * ofise kuş girmiş yaw * ozaman yarın konusmaya gelirim ben tomorrow * pabucumun rakçısı * palövre * parfüm sıkarım kendime akşama kadar koklaya koklaya otururum * puh senin suratına yav * sanal sapık * sarp apak -rakçıyım asiyim ben- * sen bana mı dikleniyon lan * serseri * spiritüel olabilecek misiniz Buyrun arkadaşlar yeni link emrinizde http://rapidshare.com/files/57648366...sleri.rar.html Güle Güle Kullanın Arkadaşlar |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|