![]() |
![]() |
#1 |
![]() Ay yıldız Oyası
![]() Çemberimde gül oya Gülmedim doya doya Dertlere karıyorum Günleri saya saya Pınar yaprağı Oyası ![]() Mendili oyaladım Dürmeye kıyamadım Dürmeye kıyamazken Nazlı yare yolladım Üzüm Oyası ![]() Mendilim oyalıdır Sevdiğim buralıdır Geçme kapım önünden Yüreğim yaralıdır Papatya Oyası ![]() Ay yıldız Oyası ![]() Çemberimde gül oya Gülmedim doya doya Dertlere karıyorum Günleri saya saya Pınar yaprağı Oyası ![]() ![]() Mendili oyaladım Dürmeye kıyamadım Dürmeye kıyamazken Nazlı yare yolladım Üzüm Oyası ![]() ![]() Mendilim oyalıdır Sevdiğim buralıdır Geçme kapım önünden Yüreğim yaralıdır Papatya Oyası ![]() ![]() Oyalı da yazma başında Kalem oynar kaşında Yeter beklettiklerin Çeşmelerin başında Kelebek Oyası ![]() Karpuz dilim Oyası ![]() Geyik Boynuzu Oyası ![]() Karanfil oya ![]() Molla çiçeği Oyası ![]() Başındaki yazmanın Oyaları dışında Beni aklına getir Masaların başında Çitlembik Oyası ![]() Arpa sapı Oyası ![]() Bey geldi hanım sallandı Oyası ![]() Şu dağların ovası Şahinlerin tuvası Oturmuş da yarim oy İşler boncuk oyası Kabak çiçeği Oyası ![]() Dürme oya ![]() Domates Oyası ![]() Çilek Oyası ![]() Ojeli parmak Oyası ![]() Elti çatlatan Oyası ![]() Bahar dalı Oyası ![]() Leblebi Oyası ![]() Gelin tacı - yelpaze Oyası ![]() Motor izi Oyası ![]() Susam gocuğu-patlıcan Oyası ![]() Resimler icin Sevgi Şenol´a Tesekkürler balıkesir boncuk oyaları boncuk dantel boncuk el işi boncuk modelleri boncuk oya boncuk oya örnekleri boncuk oyaları boncuk oyaları örnekleri boncuk oyasi boncuk oyasıboncuk oyası modelleri |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|