12-29-2008, 18:11 | #1 |
Beatles -Yesterday
Yesterday All my troubles seemed so far away Now it seems as though they`re here to stay Oh i believe in yesterday Suddenly, i`m not half the man i use to be There`s a shadow hanging over me Oh yesterday came suddenly Why she had to go, i don`t know She wouldn`t say, she wouldn`t say I said something wrong now i long for yesterday Yesterday ... Love was such an easy game to play Now i need a place to hide away Oh i believe in yesterday I believe in yesterday Oh i... had to go i don`t know She would not say I said something wrong How i long for yesterday Yesterday ... Love was such an easy game to play Now i need a place to hide away Oh i believe in yesterday I believe in yesterday Was so far away Oh yesterday was far away And i know i can`t turn back TERCÜMESİ Yesterday Dün, sorunlarım çok uzak görünüyordu Şimdi kalmak için buradalarmış gibi görünüyor Oh, düne inanıyorum Birdenbire, eskiden olduğum kişinin yarısı bile değilim Üzerimde asılı kalan bir gölge var Oh, dün aniden geldi Neden gitmek zorundaydı bilmiyorum, söylemedi Yanlış bir şey söyledim, şimdi dünü iple çekiyorum Dün, aşk oynaması çok kolay bir oyundu Şimdi saklanacak bir yere ihtiyacım var Oh, düne inanıyorum Neden gitmek zorundaydı bilmiyorum, söylemedi Yanlış bir şey söyledim, şimdi dünü iple çekiyorum Dün, aşk oynaması çok kolay bir oyundu Şimdi saklanacak bir yere ihtiyacım var Oh, düne inanıyorum |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|