sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > GÜNCEL HABERLER - SİYASET > SonForum Siyaset Meydanı
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi


SonForum Siyaset Meydanı Siyasetle ilgili haber,yorum,araştırma ,siyasi tartışma bölümü,siyasi serbest kürsünüz .

Yeni Konu aç  Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 02-03-2010, 17:49   #1
Kullanıcı Adı
kont
Standart Baykal Cübbeli'yi niye aradı?

Baykal Cübbeli'yi niye aradı?
03 Şubat 2010 Çarşamba 16:19
CHP lideri Deniz Baykal son zamanda ilginç sözleriyle gündemden düşmeyen Cübbeli Ahmet Hoca'yı aradı. Bakın niçin?



Çarşaf açılımı ile muhafazakar tabana mesaj veren CHP lideri Deniz Baykal, 3 ay kalp damarına stent takılan Cüppeli Ahmet Hoca'yı (Ahmet Mahmut Ünlü) telefonla arayarak 'Geçmiş olsun' dileklerinde bulundu.
Yeni Şafak'ın haberine göre; CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın 3 ay önce kalp damarına stent takılan İsmail Ağa cemaatinin önde gelen isimlerinden Ahmet Mahmut Ünlü'yü (Cüppeli Ahmet Hoca) arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulunduğu ortaya çıktı.

Cemaatlere karşı sert duruşuyla bilinen CHP lideri Deniz Baykal'ın bu jesti "CHP'nin Çarşamba açılımı' açılımı olarak yorumlandı. CHP 29 Mart yerel seçimlerinden önce de çarşaf açılımını gerçekleştirmiş, ancak seçimlerden sonra rafa kaldırmıştı. Baykal, çarşaf ve türbanlı kadınlara parti rozeti takarak, tüm kesimlerin partisi olduklarının mesajını vermişti.

SOL ÖLDÜ SAĞA GİDİYORUZ

CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde ODTÜ Mezunlar Derneği'nin düzenlediği bir etkinlikte yaptığı açıklamada da Türkiye'de solun öldüğünü ve sağa hareket ettiklerini söylemişti. Siyasi parti için başarı kriterinin iktidara gelmek olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, bunun için de siyasi parti üyelerinin militanlaşması gerektiğini söylemişti. Kılıçdaroğlu, "Türkiye'de CHP dışındaki sol öldü. Sol yok, sağımız güçlü bu yüzden sağa doğru gidiyoruz. Çünkü oy alacağız, kimden alacağız' diye konuştu.

Çarşaftan sonra Çarşamba açılımı

Deniz Baykal, CHP 29 Mart 2009'da yapılan yerel seçimlerde de partisinin Eyüp ilçe teşkilatında bazı çarşaflı vatandaşların basın önünde partiye katılım töreninde katılmış ve kameralar önünde kadınlara CHP rozeti takmıştı. CHP lideri, Sultanahmet Camii eski imamı Osman Nuri Bedir'i de de yerel seçimlerde AK Parti'nin kalelerinden Sultanbeyli İlçesi'nde belediye başkan adayı olarak gösterilmişti.

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=231513
kont isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Yeni Mesaj yazma yetkiniz aktif değil dir.
Mesajlara Cevap verme yetkiniz aktif değil dir.
Eklenti ekleme yetkiniz aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz aktif değil dir.

Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı


Saat: 04:54


lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Forum SEO by Zoints
SonForum.org 2007-2025

2007-2025 © SonForum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " İletişim " kısmından bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı