sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > SPOR > Türk ve Dünya Futbolu
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi

Türk ve Dünya Futbolu Dünya futbolu ilgili haber ve yorumlar.Türk milli takımımız,dünya ve avrupa kupaları

Yeni Konu aç  Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 09-01-2008, 20:14   #1
Kullanıcı Adı
kayısıkentli
Cool Başkanı tuvalete kitleyen futbolcu

Satış listesini konduğu için kızdı. Başkanı tuvalete kitledi. Bakın o futbolcu kim?

İtalya Serie A Ligi takımlarından Juventus'un satış listesindeki ismi Tiago'nun, kulüp başkanı Giovanni Cobolli Gigli'yi tuvalete kilitlediği ortaya çıktı.

SKY İtalia'da canlı yayında bir açıklamada bulunarak konuyla ilgili iddiaları doğrulayan Gigli, "Tuvalete kilitlendiğim haberi doğru" dedi.

Portekizli oyuncu Tiago, kulübünün kendisini satış listesine koymasına sinirlenmiş, Everton ve Monaco'dan gelen teklifleri de reddetmişti.

Bu durum, Tiago gitmediği için transfer gerçekleştimeyen Juventus'da tansiyonu iyice yükseltti. Ancak Tiago'nun satılmaması için baskı yapmak amacıyla Juventus Başkanı Gigli'yi tuvalete kilitlemesi ipleri kopardı.
Gigli'nin bir saat süreyle tuvalette kapalı kaldığı, daha sonra yardım sesini duyan takım oyuncularından Alessandro Del Piero'nun kapıyı kırıp başkanı kurtardığı ortaya çıktı.
Olayın bu şekilde ortaya çıkmış olamasının utanç verici olduğunu dile getiren Gigli, "Bir arkadaşıma söylemiştim. O da konuşmuş" diye konuştu.

Gigli, "Sesimi duyup yardıma gelen Alessandro del Piero, kapıyı kırıp beni kurtardı. Hatta maç öncesi sakatlanmasını istemediğimden, başka birini yardıma çağırmasını istedim ama o kapıyı kırıp çıkmamaı sağladı. Umarım Tiago gece yarısına kadar kendine bir yer bulur" demekle yetindi. http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=154961

Konu kayısıkentli tarafından (09-02-2008 Saat 02:11 ) değiştirilmiştir..
kayısıkentli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)