|
Resim ve Fotoğrafçılık O anları burada paylaşabiliriz.Sanatsal resim ve fotoğraflarımız. |
Seçenekler | Stil |
11-20-2007, 18:28 | #1 |
Barış Akarsu Anısına !!
Bırakın yeter be hergün aynı şeyler bu düzeni kim kurmuşsa gün gelir elbet biter Tepede beyaz bir saray Sarayda soytarı bir kral Kara haber onun işi sıra kimde Kanlı resimler ressamı Sergide insan mezarı Satılık olan karanlıktır çerçevede Gün olur alır başımı giderim Denizden yeni çıkmış ağların kokusunda Şu ada senin bu ada benim Yelkovan kuşlarının peşisıra Gün olur başıma kadar güneş Gün olur başıma kadar mavi Gün olur deli gibi yaz demedim kış demedim sen istedin ben geldim nedir busenden çektiğim böyle ihanet görmedim heryerde ölüm tutar saatler kan kusmuş yaralanmış şehitler alışılan zamanla dokunmayan sırada parçalanmış resimler Gitmem bu gece gidemem artık olmasanda Gitmem bu gece olmasanda Seni Unutmadık Barış Kalbimizdesin Sende Bunu Unutma Seni Unutamadık Unutamıcazda Şarkılarınla ve Ruhunla Bizimlesin Arkadaşlar aşağıda verdiğim videodan istediğinizi izleye bilirsiniz mause ile üstünde durduğunuz işaretler çıkar sağa veya sola geçebilirsiniz Konu *fanii* tarafından (11-20-2007 Saat 22:48 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
11-20-2007, 18:31 | #2 |
Allah rahmet eylesin düzgün insanlarımızdan biriydi..
çok saol canım çok güzel olmuş.. |
|
11-20-2007, 18:32 | #3 |
teşekkür ederim içimden geldiğince yapmaya çalıştım
yorum yapmıcam resimlerle ve sözlerle anlattım zaten |
|
11-20-2007, 22:01 | #4 |
ellerine sağlık çok güzel bir konuya değinmişsin
rahmetli çok iyi biriydi mekanı cennet olsun |
|
11-21-2007, 13:22 | #5 |
yoruma gerek yok herşey ortada teşekkürler gündüz eline sağlık allahtan rahmet diliyoruz unutulmaz biri eşi benzeri yokkkk
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|