![]() |
|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() Uy sevgili uşagım Dursun
Allah'un selami üstine olsin... Mektupu çok yavaş yazayrum, çünkin bilirum, çabuk okuyamassun !Benden yana sual edersen,Allahuma pin şükür iyiyüm ,yeni pir iş puldum .Emrimde yüze yakın adam war , hepside sessüz sedasuz, kendi hallerinde.Ne iş puuldugumu soraysan söleyecegum patlama , mezarlık pekçisi oldum .Bacın emine bir uşak doguracak , daha erkek midur, kız midur. pelli degül.Haçan oyuzden saga dayı mı oldun teyzemi oldin söyleyemeyrum . Temel emicende tükan açtı , oda dokuza aldigini beşe werir , sürümden kazaniyormuş öyle dedi.Bizim köye findükçülarin temel 'i muhtar sectuk, akıllı uşak da!Geçen gün hepiimizi zelzeleye karşı aşi etturdu.Temel akillidur , hem de durusttur ...Geçenlerde bir taksinin şoforu köye varmış,muhtarı arayu , meger yolda pir tavuk ezmuş sahibini spraymış.Muhtar Temel tavuga pakmış, ha pu bizden degildur ,bizim köyde yassı tavuk yoqtur,demiş.Senin küçügün Memet çok akilli bir uşak cıktı.Geçen gün tepeye varmiş ,elide bir ip sallayup duriy.Anan . 'Uy uşagum ne edeysun orada?'demiş.O da hava turumuna bakayrum demiş.Çektum oni akşam karşuma , anlat pakayum şu hava turumu işinu dedim.Anlatti , meger ip sallanunca havanın rüzgarli olduguni ,ip islaninca da yagmur yagdiğinianlaymiş. Çok akilli uşak vesselam . Sen o yaşta böyle akillu degildun! Yaa işte böle uşagum..Memleçetten sana bol bol havadis..Yeni Havadis olursa yine yazarım.. Baki Hudaya emanet ol. Baban Not ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|