|
Msn - Gmail - Yahoo - ICQ Msn, Gmail, Yahoo vs. ile ilgili paylaşımlar burada. |
Seçenekler | Stil |
08-03-2008, 12:51 | #1 |
Ayrılık nickleri
+°+ DünYaDa Hiç KimSeYe GüVenMe CünKi BeYaZ GüLüN BiLe GöLGeSi SiYahTir °+°
(h) BeLaLiYim BeLaLi Bu GöNüL SaNa SeVDaLi EgeR SaNa BirSeY oLuRSa YaKaRim Bu DünYaYi (h) (%) SeNi SeVeRim* SeNi SeVeNide SeVeRim* SeNi BeNiM KaDaR SeVeNiDe KuRsUnA DiZeRim (%) (l) SaNa GüLüM DeSeM SoLaR GiDerSin* SaNa MeLeGim DeSeM UçAr GiDeRsiN* aCaBa SeNi SeViYoRuM DeSeM Ne DerSin? (l) Bir deniz düsün susuz* bir insan düsün mutsuz* bir gece düsün uykusuz* bir bahar düsün ciceksiz*birde beni düsün sensiz. Dal rüzgari affetse bile* dal kirilmis bir kere. Very Happy In The ParK’ta Gezerken* Cigarettiyi Icerken. My Father Gördü Suc Üstü*I am Düstü Kiç Üstü Very Happy Bir cicek sev hic solmasin* bir dost sev arkandan vurmasin* bir yuva sec hic yikilmasin* bir sevgili sec seni hic unutmasin. °(w)°Aylar_Geçsede_Yillar_Geçsede_Bir_Ömur_Böyle_G itsede_Ben_Seni_Unutamam°(w)° (w)***Bir Kulunu Cok Sevdim O Beni Hic Sevmiyor Kalbimi Ona Verdim Artik Geri Vermiyor ***(w) (f)//*Her_Insan_Sevilcek_Ve_Sevecektir*(f) Bir gün titreyerek uyanirsan bil ki resmini optügüm gündür. Ama bir gün sebebsiz yere gozyaslarin akarsa* bil ki oldügüm gündür. Güldüm Aglattilar*Sevdim Aldattilar*Sarildim Biraktilar*Saolsun Dostlar*Sevenler*Sevilenler*Beni Zorla $air Yaptilar (u)--[Vay Benim Deli Gönlum Yarali Ku$a Döndu Güvendigm Daglara Kar Yagdi Birer Birer]--(u) |
|
|
|
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|