![]() |
|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() ![]() Ayriligi Seçtin mi Her seyi Götüreceksin Yaninda Geriye Hiçbir Sey Kalmayacak ![]() Söylenmemis Sözler Kalmamali Biraktigin Yerde Ki ben En Çok Onlari Duydum.. ![]() Gittin mi Adam Gibi Gideceksin ![]() Adam Akilli. Hiçbir Özlem Kalmamali Sonra Dönüsleri Emziren Demem o ki Böyle Gidilmez ![]() Büyük Olmali Ayrilik Ucsuz Bucaksiz ![]() Siirler Okununca Unutulmali ![]() Hasret Dokununca Uyutulmali. ![]() Gece Inmisken Ayak Parmaklarina Kadar Yahut ![]() Yatak Sana Bir Sekilde Yalnizligini Vurgularken… Yada Ne Bileyim Tek Kisilik Sofrana iki Kisilik Servis Açtiginda ![]() Susucaksin Durucaksin Gitmenin Hakkini Vereceksin ![]() Giden Sensen Sözün Ayaklarina Geçiyorsa Ayaklarin Yakinimdan Geçmemeli Yollarin Degmemeli Yollarima ![]() Telefonun Numaralari Sesine Düsmemeli ![]() Ayriligi Seçtin mi Büyük Olmali Ayrilik Ayriligi Seçtin mi Arkana Bakmadan Gideceksin ![]() Soruyorum Simdi Sana Ayriligi seçtinmi?? |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
#2 |
![]() Ayriligi Seçtin mi
Her seyi Götüreceksin Yaninda Geriye Hiçbir Sey Kalmayacak çok güzel saolaın.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|