|
Galatasaray Aslanlarla alakalı tüm haber ve yorumlar burada. |
Seçenekler | Stil |
01-21-2010, 18:44 | #1 |
Ayhan'dan rakipsiz sözler
Galatasaraylı Ayhan Akman, şampiyonluk yolunda ezeli rakipleri Fenerbahçe'ye taş attı! Tecrübeli futbolcu, "Şampiyonluk yolunda Fenerbahçe'yi rakip olarak görmüyorum" dedi. Galatasaraylı Ayhan Akman'dan, ezeli rakipleri Fenerbahçe'ye gönderme! Galatasaray'da ilk yarı çok fazla forma şansı bulamayan Ayhan Akman, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini ve ikinci yarıda özlenen Ayhan'ın sahalarda olacağını söyledi. Sarı-kırmızılı ekipten ayrılmayı hiç düşünmediğini kaydeden tecrübeli futbolcu, "Bu yönde basında haberler çıktı ama benim Galatasaray ile daha 2 yılık sözleşmem var" diye konuştu. "RAKİP GÖREMİYORUM" Sarı-kırmızılı formayı giydiği sürece terinin son damlasına kadar sahada savaşacağını kaydeden Ayhan sözlerine şöyle devam etti: "Galatasaray'da olmaktan çok mutluyum. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Lucas Neill'in gelmesiyle kadromuzu daha da güçlendirdik. Sanki Fenerbahçe ile Galatasaray şampiyonluk için çekişir havası var. Kimse heveslenmesin bu sene şampiyon biziz. Zaten Fenerbahçe'yi de rakip görmüyorum." mynet |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|