Transferin hızlı takımı Beşiktaş, bir ismi daha renklerine bağladı.. Siyah beyazlılar, Real Betis forması giyen milli oyuncu Mehmet Aurelio ile 2 yıllık anlaşmaya vardı..
NTV Spor Muhabiri Hakan Gündoğar'ın verdiği bilgiye göre; Beşiktaş yönetimi, Real Betis'te forma giyen milli oyuncu Mehmet Aurelio ile yaptığı görüşmelerden olmulu sonuç aldı.
Beşiktaş ile 2 yıllık anlaşmaya varan Türk asıllı Brezilyalı oyuncu, sabah saatlerinde resmi sözleşmeye imza atacak.
Öte yandan forvet arayışlarını da sürdüren Beşiktaş'ın, Bundesliga devi Bayern Münih'in golcüsü Miroslav Klose için görüşmelerde bulunduğu ifade edildi.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü
sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " İletişim " kısmından bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.