sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > SPOR > Galatasaray
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi

Galatasaray Aslanlarla alakalı tüm haber ve yorumlar burada.

Yeni Konu aç  Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 04-26-2010, 13:36   #1
Kullanıcı Adı
Melancholy
Standart Arda: ''Git derlerse giderim''

Bursaspor ile yapılan karşılaşma sonrası basın toplantısı düzenleyen, ancak stattan ayrıldığı sırada bir kez daha basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Galatasaray'ın kaptanı Arda Turan, taraftarların kendisine gösterdiği tepkiye üzüldüğünü söyledi; "Git derlerse giderim" dedi..

Bursaspor ile yapılan karşılaşma sonrası basın toplantısı düzenleyen, ancak stattan ayrıldığı sırada bir kez daha basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Arda, kendisinin robot olmadığını belirterek, ''Ben Tugay'ı, Arif'i ıslıklamadım. Ben de onlar gibi olmak istiyorum. Onların geldiği yerden geldim. Kusurum olsaydı, büyüklerim gereken uyarıyı yapardı. Ben robot değilim. Kimseye kırgın değilim ama onların da aileme ve sevdiklerime saygılı olmalarını bekledim'' dedi.

Şampiyonluk konusunda hangi takımı şanslı gördüğü yönündeki soru üzerine yıldız oyuncu, ''Biz olamıyorsak, kimin olduğu önemli değil'' ifadesini kullandı.

Şampiyonluğun kaçış nedenleri konusundaki soruya imalı yanıtlar veren sarı-kırmızılı oyuncu, ''Sebebi benim herhalde. Benim bireysel performansım oldu. Bana öyle gösterdiler'' diye konuştu.

Galatasaray'da kaptanlığı isteyerek ve severek aldığını kaydeden Arda, ''Buna layık olmaya çalıştım. İşler iyi gitmiyor ve bu da bende yıkıma neden oluyor. Beni asıl üzen şey bir şeyleri kazanamamak'' dedi.

Arda, ''Gelecek sezon olacak mısın'' sorusunu da ''Bu yönetimin vereceği bir karar. Her karara saygılıyım. Avrupa'da da oynamak istiyorum. Herhalde taraftar da burada daha fazla faydalı olamayacağımı düşünüyor. Bana 'Kal' derlerse kalırım, 'Git' derlerse giderim. Ben hiçbir zaman 'Yıldızım' demedim. Ne isterlerse onu yaparım. Kalsam da gitsem de her zaman Galatasaraylıyım'' diye yanıt verdi.

Başarılı oyuncu, bu sözleri sonrası ''Fenerbahçe'de forma giyen Emre Belözoğlu da bu şekilde söylüyordu'' sözü üzerine ise ''O Emre'nin kişisel fikridir'' dedi.

Ajansspor
Melancholy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)