PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 'Teröristleri dağda aramasınlar'


DeviL_MasteR
02-23-2008, 14:56
'Teröristleri dağda aramasınlar'

http://image.haber7.com/haber/103936.jpg


'Güneş Harekatı'nda şehit düşen askerler arasında bulunan 21 yaşındaki Jandarma Komando Er İbrahim Gedik'in babası, “Eğer ihtiyaç olursa 2 oğlumla birlikte biz de seve seve gideriz. Ancak, teröristleri dağda aramasınlar” dedi.


Osman ŞİŞKO'nun haberi

Trabzon’da bir züccaciye dükkanında çalışan ve lise öğrenimini yarıda bırakan Jandarma Komando Er İbrahim Gedik'in şehit olduğu haberi ailesine saat 00.30 sıralarında verildi. Abdurrahman Gedik'in Toklu Mahallesi Cennet Sokak Vadi Apartmanı'ndaki evine gelen bir albay, sağlık ekibi ve askeri yetkililerin verdiği acı haber üzerine komşuları ve akrabaları eve akın etti.
Annesini 2 yıl önce kaybeden ve İzmir Narlıdere'deki acemi eğitimi ardından gönüllü olarak Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ne gitmek istediği belirtilen Jandarma Komando Er İbrahim Gedik, yakınlarıyla hasret gidermek için son olarak kurban bayramında 10 günlük izne geldi. 6 aylık asker olan şehit Er Gedik’in ağabeyleri 38 yaşındaki Emin Gedik ile 32 yaşındaki Habip Gedik'in de Güneydoğu'da askerlik yaptığı ve birçok çatışmaya katıldığı belirtildi.
http://image.haber7.com/haber/103925.jpg3'ü erkek 5 kardeşin en küçüğü olan İbrahim Gedik'in 2 gün önce kendisini aradığını belirtilen ağabeyi Emin Gedik, şöyle dedi: “Kuzey Irak'a operasyona gideceğini söyledi. Ondan sonra bir daha haber alamadım. En son kurban bayramında izine gelmişti. 3- 4 günde bir arardı. Bazen operasyonlara gidip geldiğini söylüyordu. Teröristleri dağda aramasınlar. Türkiye'nin birçok yerinde var. Önce onları temizlesinler. Bizim içimiz yandı, Allah geride kalanlara sabır versin. Diğer şehitlerin de ailelerine başsağlığı diliyorum.”
http://image.haber7.com/haber/103924.jpgOğlu Emin Gedik ile birlikte eline Türk bayrağı ve şehit oğlunun fotoğrafını alan baba Abdurrahman Gedik ise, duygularımı izah etmede zorlandığını söyledi. Baba Gedik, şöyle konuştu:

“Ben evladımı vatan için kaybettim. İki evladım ve bir de ben kaldım. Eğer ihtiyaç olursa biz de seve seve gideriz. Bazı milletvekillerinin Meclis'te çıkıp Türkiye'ye laf atmaları bana çok koyuyor. Ben o çocuğu yetiştirdim ama bir de bana sorun. Aç gezdim, çocuğumu tok gönderdim askere. Yine de vatan sağolsun. Dağda aramasınlar teröristleri. Gece geç saatlerde kapı zili çaldı. Karşımda askerleri gördüğümde o an anladım. Operasyona gideceğini çocuklarım biliyordu, ama benim haberim yoktu. Benim yüreğim yandı, başkalarınki yanmasın. Bu işi Talabani, Barzani ve başka yerde arasınlar. Yazık fakir fukarının çocuğuna. Artık yeter” diye konuştu.
Gedik ailesinin oturduğu eve de Türk bayrağı asılırken, bu gece Trabzon’a getirilmesi beklenen Şehit Jandarma Er İbrahim Gedik'in cenazesinin yarın şehitlikte toprağa verileceği bildirildi.
Hürriyet