PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 13 yaşındaki kıza tecavüz iddiası


DeviL_MasteR
02-23-2008, 14:53
13 yaşındaki kıza tecavüz iddiası

http://image.haber7.com/haber/46779.jpg


Sivas'ta evini terk eden 13 yaşındaki kıza bir evde tecavüz ettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 2 kişi ile ev sahibi tutuklandı.


Edinilen bilgiye göre, polise başvuran 13 yaşındaki H.E. tecavüze uğradığını öne sürdü. H.E, kendisine köy evinde tecavüz edildiğini, ardından bir araca bindirilerek kent merkezine getirildiğini, burada da para karşılığında 3 kişiyle ilişkiye zorlandığını ileri sürdü. H.E, serbest bırakılmasının ardından hemen polise başvurduğunu anlattı.

Soruşturma başlatan Sivas Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, kız çocuğuna tecavüz ettikleri öne sürülen Metin K. ve Bekir G. ile bu kişilere merkeze bağlı bir köydeki evini kullandırdığı ileri sürülen Sebahattin E'yi gözaltına aldı. Suçlamaları kabul etmedikleri öğrenilen zanlılar, emniyetteki sorgularının ardından Sivas Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi. Zanlılar, çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Babası ve üvey annesiyle birlikte yaşadığı ve ailevi nedenlerden dolayı bazen evini terk ettiği öğrenilen H.E'nin, ailesinin evine gitmek istememesi üzerine yetiştirme yurduna yerleştirildiği bildirildi.

Bu arada, polis ekiplerinin, H.E. ile para karşılığı cinsel ilişkiye girdikleri öne sürülen 3 kişiyi yakalama çalışmaları sürüyor.
AA