PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hapishanedeki Annenin Evladına Mektubu...


kelebek35
02-17-2008, 15:22
CANIM K...'IM !
Annesinin aşkısı,çikolatası,kara oğlum.İyi misin annem ? Sağlığın, keyfin nasıl ? Günlerin nasıl geçiyor ? Biz babanla iyiyiz,çok yoğun çalışıyoruz.O yüzden arayamıyoruz.Ama perşembe günleri O...'a da mektupda söyledim işler hafif olduğu için sizi arayacağım.O yüzden perşembe günleri anneannenizin yanından ayrılmayın kuzu olur mu ?

Canım yavrum ! Tatilinizin tadını çıkarın ama bu arada ders çalışmayıda ihmal etme.O...' da günlüğünü muhakkak yazsın annem.Onun ödevi biliyorsun. K...im biliyorum sen ve kardeşin şaşırdınız mektubu görünce ama biz babanla konuştuk ve bundan sonra sizinle mektup oyunu oynayalım dedik.Hem böylece duygularımızı daha iyi anlatırız.Telefonla istediğimiz gibi duygularımızı anlatamıyorz.Hani duyguları sözle söyleyemezsen yazarak anlatıyoruz ya onun gibi.Hem mektuplaşmak telefonla konuşmaktan daha zevkli.Siz yazın anneanneniz zarfa koyar ve bize postalar annem.Bir de mektubun üstünde bir damga göreceksin.Onu şaka olsun diye öyle vuruyorum.Sende mürekkepli damgalar var ya ondan bir köşesine vur annem.

Canım,kardeşin ve sen önce ALLAH'a sonra birbirinize emanetsiniz.O...'ı koru annem kimseye ezdirmeyin kendinizi.Size söylediklermi hiç unutma.Siz ikiniz bir bütünsünüz.Birbirinizi koruyun, kimseyi üzmeyin ve birbirinizden ayrılmayın.Sen nerde kardeşin orada.UNUTMA aşkım.

Kuzum,bana kardeşinle birlikte sık sık mektup yazın.Resimlerinizi yani fotoğraflarınızı koyun.Yeni çekilmişlerden yani.Yoksa evdekilere hergün bakıyorum.Ayrıca mektup yazınca parfümünü sık cok özledim kokunuzu.Her sabah ve akşam resimlerinizi öpüp kokluyorum.Anneniz her an sizinle bunu unutma ve bana o güzel resimlerinden de yap ve mektupla yolla annem.En kısa zamanda görüşeceğiz annem. İşlerimizi ayarlayınca bizde geleceğiz.Tatil yaparız birlikte.Bak aşkım akşamları kardeşinle dua etmeyi unutma.ALLAH'A EMANET OLUN.SENİ COK SEVEN ANNEN...



Anne ve Baba Sizi Cok Seviyor ÇİKOLATA



Buradaki mahkum olan, çok sevdiğim bir ailenin çok saf temiz iyi niyetli kızıdır...
iş hayatında yaşadığı olumsuzluklar ve kişilere fazla güveninden bu durumda...annesi bana okuttu çok duygulandım, ve izin aldım sizlerle paylaşmak istedim...
bu kardeşimin yakında mahkemesi var dua edin olurmu çocuklarına kavuşsun...

(alıntıdır arkadaşlar )