PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Egemen Kartal oldu !..


Melancholy
05-25-2011, 17:53
Egemen Kartal oldu !..


İlk kez Ajansspor'da duyduğunuz Egemen'in Beşiktaş'a transferi gerçekleşti. Beşiktaş, Trabzonspor'la sözleşmesi sona eren Egemen Korkmaz ile anlaştı.


http://www.ajansspor.com/resimv3/egemen_bjk_250511.jpg


Bu sezon sonlarında Alex'in Fenerbahçe'yle sözleşme yenilediğini, Sercan Yıldırım'ın Moskova'ya transferinin gerçekleşmeyeceğini ilk kez duyuran Ajansspor, Egemen Korkmaz'ın Beşiktaş'a transferini de Türkiye'ye duyurdu..

Beşiktaş Kulübü, gelecek sezonun ilk resmi transferini açıkladı ve Trabzonsporlu Egemen Korkmaz ile 4 yıllık anlaşma sağladı.

Savunmanın göbeğinde yaşadığı sıkıntıyı giderme yolunda çalışmalar yapan siyah-beyazlı kulüp, Trabzonspor'da istikrarlı futboluyla dikkati çeken Egemen Korkmaz ile 4 yıllık anlaşma yaptı.

Beşiktaş Kulübü, Egemen Korkmaz transferini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin KAP'a gönderdiği yazıda, ''Oyuncu Egemen Korkmaz'ın transferi konusunda 4 yıllık (2014-2015 sezon sonuna kadar) anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya istinaden futbolcuya yıllık 1.100.000 avro garanti ücret ve 25.000 avro maç başı ücreti ödenecektir'' ifadesine yer verildi.

Ajansspor