PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursaspor’da herkes golcü


Melancholy
10-26-2010, 15:06
http://kralspor.ensonhaber.com/resimler/bursasporda_herkes_golcu.jpg (http://kralspor.ensonhaber.com/bursasporun-golcu-futbolculari.html)

Bursaspor’un golcü futbolcuları
Bursaspor'da geride kalan 9 haftada tam 10 futbolcü rakip fileleri havalandırmayı başardı.

Spor Toto Süper Lig'in geride kalan 9 haftasını lider kapatan Bursaspor'da, geçen sezon olduğu gibi bu yıl da tüm futbolcular skora katkı yapıyor.

Yeşil-beyazlı takım, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde henüz gol atıp, puan alma başarısı gösteremese de ligde hedefine emin adımlarla ilerliyor. Geçen 9 maçta biri hükmen olmak üzere 7 maçtan 3'er puanla ayrılan Bursaspor, 2 maçta ise 1 puana razı oldu.

Sadece bir maçı golsüz berabere bitiren yeşil-beyazlı takımın rakip filelere attığı 15 golü, 10 futbolcu kaydetti. Bursaspor'un en golcü ayakları 3'er golle Sercan Yıldırım, Ivan Ergiç ve Turgay Bahadır olurken, sezon başında transfer edilen Arjantinli golcü Nunez 1 gol atma başarısı gösterdi.

TURGAY'IN YÜKSELİŞİ
Bursaspor'un başarılı forvet oyuncusu Turgay Bahadır, başarılı futbolunu son iki haftada attığı gollerle süslemeyi bildi. Yeşil-beyazlı takımın sahasında 2-2 berabere kaldığı Kardemir Karabükspor maçında takımını 2 kez öne geçiren golü kaydeden Turgay, 5-1 biten Ankaragücü maçında da takımı adına gol perdesini açan isim oldu.

SERCAN TOPARLANIYOR
Geçen sezonun devre arasından itibaren adı sürekli transfer dedikoduları arasında dolaşan Sercan Yıldırım, yükselen performansını golle süslemeyi bildi.

Bursaspor'un ligin ilk haftasında Konyaspor ile yaptığı ve 1-0 kazandığı maçta 3 puanı getiren golü kaydeden Sercan, 2-1 kazanılan Eskişehirspor maçının ardından Ankaragücü maçında da rakip fileleri havalandırmayı başardı. Sercan, 3 golle Ergic ve Turgay ile birlikte en golcü futbolcular arasında yer alıyor.

Bu arada Bursaspor, Sercan'ın ilk 11'de başladığı 3 maçtan da (Hükmen kazanılan Gaziantepspor maçı hariç) galip ayrıldı.

DEFANS YİNE SAHNEDE
Bursaspor'un defans oyuncuları da forvet gibi skora ciddi katkı sağlıyor.

Sivasspor deplasmanında 2-0 kazanılan maçta Ali Tandoğan gol atma başarısı gösterirken, 5-1'lik Ankaragücü maçında da Ömer Erdoğan ile İbrahim Öztürk farklı galibiyetin mimarları oldular.

Yeşil-beyazlı takımın defans ağırlıklı orta saha oyuncusu Hüseyin Cimşir de gol atanlar listesine ismini yazdırmayı bildi.

OZAN İPEK GOLÜ UNUTTU
Bursaspor'un geçen sezon en fazla gol atan ismi olan Ozan İpek ise henüz bu sevinci yaşayamadı.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın sol kanatta ısrarla oynattığı Ozan, başarılı asistlere imza atsa da 9 haftalık periyotta bir türlü rakip fileleri havalandıramadı.


ensonhaber