PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : G.Rangers 1-0 Bursaspor


DİGİMAX
09-30-2010, 12:27
Şampiyonlar Ligi'nde Bursaspor, Glasgow Rangers deplasmanında Naismith'in tek golü ile yıkıldı...

Şampiyonlar Ligi C Grubu ikinci maçında Rangers'a konuk olan Bursaspor, sahadan 1-0'lık mağlubiyetle ayrıldı... Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Manchester United, Valencia ve Rangers ile gruptan çıkma mücadelesi veren Bursaspor, Ibrox Stadı'nda Rangers'a konuk oldu.

Maçın Özeti

Bursaspor maçın ilk 10 dakikalık bölümüne etkili başladı. Volkan Şen, Batalla ve Sercan Yıldırım Rangers savunmasına zor anlar yaşattı. Bu dakikalarda kaleyi uzaktan yoklayan yeşil-beyazlılar, istediği golü bulamadı. 18. dakikada Naismith'ten gelen gol ise moralleri bozdu. Sağ kanattan gelen ortada Broadfoot kafayla topu indirdi. Araya giren Naismith, Rangers'ı 1-0 öne geçirdi.

Golden sonra Bursaspor oyunu kendi yarı sahasında kabul etmeye başladı. Ev sahibi ekibin atakları sonuç vermedi. 30. dakikada kaleyi cepheden gören bir yerden serbest vuruş kullanan Vederson, Rangers kalecisi McGregor'a zor anlar yaşattı. İlk yarının son 15 dakikasında oyunda dengeyi kuran temsilcimiz, sakatlanan Ivan Ergiç'in yerine giren Insua'yla gole yaklaştı.

İkinci yarının ilk dakikasında gelen Rangers atağıyla yürekler ağza geldi. Ancak bu pozisyon sonrasında Bursa sahanın hakimi oldu. 50. dakikada Sercan ceza sahasında topla buluştu. Vuruşunda top Rangerslı oyuncunun eline çarparak dışarı çıktı ama penaltı itirazlarından sonuç gelmedi. Volkan Şen ve Insua ikinci yarıda daha etkin oldu. Oyuna sonradan giren Turgay ve Nunez ise istenen etkiyi yaratamadı. İkinci yarıdaki baskı yeşil-beyazlılara istenen beraberlik golünü getirmedi.

Bu galibiyetle Rangers puanını 3'e çıkardı. Bursaspor ise 0 puanda kaldı.

NOYAN
09-30-2010, 19:26
Rangers'in puanı 4 oldu. Bursaspor gruptan çıkma şansını zora soktu.

_SoN_
09-30-2010, 19:49
Bursaspor gruptan çıkamaz,uefa ya kalırsa yani 3. olursa benim için büyük süpriz olur,bu şampiyonlar ligindeki tecrübesizliğin dezavantajı umarım ligede yansımız.

DİGİMAX
09-30-2010, 23:30
bursanın gruptan çıkması değilde puan alması bile mucizelere kaldı bundan sonra:::))